kocaeli üniversitesi yaz okulu denklik hakkında ?

iyi akşamlar kızlar öncelikle. kocaeli üniversitesi 2. sınıf öğrencisiyim iibf de okuyorum. geçen sene yaz okulu kalktı sebep olarak bütünleme ya da yaz okulu arasında seçim yaptık dendi. şu an alınması gereken 24 usd ve 20 kredilik seçmeli ders var ve ben ne yapacam bilmiyorum. acaba marmara da falan secmelileri tamamlayabilir miyim ? alan var mı? not sakarya da yaz okulu kalkıyor dendi. ne kadar doğruysa artık.

1. Merhaba yeni bi düzenleme gelmediyse geçen sene yaz okulları sadece okuduğunuz şehirde alınabilir diye karar çıkarmıştı yök bir araştırın isterseniz ilk önce onu

13 ocak 2019 17:35

2. sakarya’da evet yapabilirsin biz de yapmayı düşünüyoruz sadece ingilizce türkçe olmasına dikkat etmeli puanı daha düşük okullarda yapılıyor geçen yaz arkadaşlarım eskişehir izmirde yapmışlardı

13 ocak 2019 17:42

3. Sakarya’da kalkmadı akademik takvimde var çünkü yaz okulu

13 ocak 2019 18:34

4. Ders ingilizceyse alamazsin süslü Sakarya'da. Kredisi de önemli. Ben de Kocaeli unideyim Çoğu arkadaşım geçen sene Eskisehirde bazıları da Ege universitesinde yaptı. Ama turkceyse dersiniz Sakarya olur büyük ihtimalle

13 ocak 2019 22:14

5. Cevaplar için çok teşekkürler süslüler.

Geçen sene sakaryadan ders alamazsınız falan dedi bazı hocalar hatta bölüm sekreterliği bizzat dedi bana ama tam yaz okulları başlamadan 2 3 hafta önce denklik ilan ettiler.

Bu yaz okulu kalkma meselesi kuzenim mühendislik fakültesinde bana ses dedi kalkıyor diye ondan duydum. Umarım doğru değildir ki değilmiş. E ders almayı planliyorum usd olarak.

13 ocak 2019 22:19