kocaeli yaz stajı            ?

bu yaz zorunlu staj yapmak zorundayım kocaelinde yaşıyorum kariyer.nette bir sürü yere başvurdum ama hiç geri dönen yok sizce ne yapmalıyım? kariyer.net e bakmıyor mu acaba firmalar? hiç tanıdığım biride yok ne yapacağımı şaşırdım :(

1. gidip bizzat görüsseniz daha iyi olur belki? Telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz öncesinde belki stajyer almıyorlardır

17 mart 2019 12:32

2. Süslüm 4 nisanda iş istihdam ve kariyer fuarı başlıyor. Lütfen oraya git illa ki bir yer bulunuyor. 2 kuzenim orada staj yeri buldu.

17 mart 2019 12:35

3. Süslü baya firma var orda mühendissen zaten biliyorsundur. Artık kariyernete bence ilan koymuş olmak için koyuyorlar. Linkedinden başvuru yapmanı öneririm, ve bir aylık premium paketi ücretsizdi o u alıp ilanı paylaşan kişileri de ve ilana başvuranların görebiliyorsun. Ordan hem iletişime geçebilirsin de. Bence başvuruları linkedinden yap

17 mart 2019 13:12

4. Süslüm mutlaka gideceğim fuara çok teşekkür ederim.Evet süslüm mühendislik okuyorum

17 mart 2019 13:22

5. Süslü ne mühendisliği? Belki yardımcı olabilirim..

17 mart 2019 14:00

6. 9.anonim üretim alanında staj yapmamız gerekiyor ve tek şart firmada herhangi bir mühendisin çalışması.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

17 mart 2019 14:18

7. Hepinize çook teşekkür ederim insallah güzel bir staj yeri bulabilirim❤️

17 mart 2019 15:01

8. Süslü tam olarak bölümün nedir? Ona göre cv göndermeni isteyeceğim de..

17 mart 2019 17:27

9.  7.anonim Endüstri mühendisliği süslüm

17 mart 2019 17:47

10. 8.anonim olabilecek her yere kariyer.net ten başvurdum bazıları kendi sitesinden alıyordu onlarada başvurdum belki 15 yer olmuştur ama hiç geri dönüş yok bu staj işleri torpille hallediliyor herhalde çevremde torpilsiz staj yeri bulabilen yok herkesin içerde tanıdığı var :(

17 mart 2019 18:59