kocami cok sevmeme ragmen artik cinsel olarak arzulamiyorum ne yapmam gerekir?

4.5 yildir sevgiliyiz 2 yildir evliyiz. baslarda her sey cok guzeldi cok asik olarak evlendim cinselligimizde guzel ve yolundaydi ama son bir yildir onu cinsel olarak arzulamiyorum. cinsel istegimde bir sikinti yok sadece onu istemiyorum. sevismek isteyecek diye odum kopuyor binbir turlu bahaneler uyduruyorum. sevmek icin icki icmeye calisiyorum. o da bu durumdan dolayi cok uzulmeye basladi :( ondan ayrilmak istemiyorum cok seviyorum, onsuz bir hayat dusunemiyorum ama cinsel olarak neden boyle oldugumu anlayamiyorum artik cok uzulmeye basladim :( birlikteligimizde hic penis yoluyla orgasm olmadim ama ona olmusum gibi yalan soyledim hep cunku gururu kiriliyo ve penisle orgazm olmamamin onunla alakasi olmadigini anlamiyo ve neden gelmiyosun iyi sevisemiyorum gibi seyler dusunuyordu. ben klitoristen uyarilarak gelmeye alisigim diger turlu hic orgazm olmadim. ama bu onu kendi erkekligi olarak algiliyo cogu zaman klitorisimle sadece bikac saniye oynuyo birakiyo. ne yapacagimi bilmiyorum. onunla sevismektekse kendimle oynamaktan cok daha fazla zevk aliyorum ve ondan git gide soguyorum. :(((

1. Dürüst olun.klitorisinizle oynamasını isteyin ve orgazm olmadığınızı söyleyin. Siz gururu incinecek diye söylemiyorsunuz ama 1 yıl boyunca ondan kaçınca da inciniyor.sorundan kaçmanız değil çözüm odaklı bir şeyler yapmanız gerekiyor

11 aralık 2022 21:13

2. Anonim2, oynamasini soyledim. Ama baslarda rol yaptigim icin anlayamadi. Sevgiliyken eskiden sadece penisle orgazm oluyordun neden artik olmuyosun diyor. Kendisiyle ilgili bir problem oldugunu dusunuyor ve sonra stres oluyor. Halbuki onun sevismesinde bi sorun yok ben sadece klitoral uyarilarak gelebiliyorum :((

11 aralık 2022 21:18

3. Iste onu da söyle diyorum süslü .adami al karşına bir süredir sevismekten kaçıyorum çünkü baslarda seni kırmamak icin orgazm taklidi yapiyordum ama bu zamanla senden sogumama neden oldu seks hayatımıza en bastan baslayabilir miyiz gibi bir seyler söyle.

11 aralık 2022 21:22

4. Taklit yapmayın siz yanarsınız temalı kamu spotu resmen.

Bence ayrılmalısın ss. Öyle olamıyorum diyorsun da yapabilen adama denk gelmemissin

11 aralık 2022 21:48

5. selcen bahadır cinseller bölümlerinden birinde kadın orgazmını anlatılıyor, ilk bölümlerden biri. Eşinizle birlikte onu izlemeniz faydalı olabilir bence ss. Selcen hoca cinsel tıp uzmanı ve cinsel tıp derneğinin de başkanı zaten. Onun da ısrarla söylediği gibi; orgazm zaten klitoristen beklenmeli, vajinal orgazm eski ve eksik bir ifade.

11 aralık 2022 21:50

6. Anonim6, selcen hanimi bilmiyordum hemen dinleyecegim, cok tesekkur ederim. Ben de acikcasi vajinal orgazm hakkinda ayni seyi dusunuyordum ama arkadaslarim da anonim5 gibi sen sanssizsin, denk gelmemissin vs dedikce yanlis dusunuyor olabilecegimi veya sorunlu oldugumu dusunmeye basladim

11 aralık 2022 21:59

7. bu adamdan başkasıyla beraber olmus muydun onlarla nasıldı?

11 aralık 2022 22:29

8. Anonim7, evet beraber oldum daha once baskalariyla. Onlarla da durum ayniydi yani hic klitoral uyari olmadan orgazm olmadim baskalariyla da. Ama o zamanlar kismen daha kucuktum kendimi pek tanimiyordum ne istedigimi vs pek bilmiyordum o yuzden cok sorun etmiyordum. Bir de iliskiler yeniyken bir heyecan oluyor o heyecana kapilip devam ediyordum esimden oncekilerle de hic uzun iliskim olmadi boyle uc dort yillik o acidan kiyaslayamiyorum

11 aralık 2022 22:37

9. türk kadınının erkeğin gururu için orgazmdan bile vazgeçmesi örneği 28599395

11 aralık 2022 22:45

10. Adamı istemiyorsan boşa kürek çekersin ss, taşıma su ile değirmen dönmez. Yani geçici çözümler hep. Kaçınılmaz olanı ertelersin anca

11 aralık 2022 23:08