koju türkiyede satılıyor mu? sürekli kore dizilerinde görüyorum?tadı nasıl bi şey tarif edebilirmisiniz?

sb

1. Kaju var onu verelim?

31 mart 2020 01:26

2. Hahaha kaju da olur:)))

31 mart 2020 01:28

3. Soju? Yok maalesef. Getiren birisi vardı Instagramda tanesini 140 tlden falan getiriyordu. Kore'de 6-12tl bandında alıyorsunuz... Erik ekşisi acısı tatlısı karışık bir tadı var. Bence tekila&maden suyu(gazsız) karışık bir şey. Boğazı yakıp geciyor, çok hoş değil ama şişeyi bitirtiyor.

31 mart 2020 01:39

4. Soju evet:))) sürekli her dizide görüyorum. Tadını çok merak ediyordum. Cevap verdiğiniz için teşekkürler.

31 mart 2020 01:43

5. yuzu sour'in tadi bence cok guzel. shochu farkli malzemelerden yapilabiliyor ve yapildigi malzemeye gore tadi farkli oluyor. cesitleri var. yuzu sour'da hangisi cesidi kullaniliyor bilmiyorum.

31 mart 2020 04:22

6. Rica ederim süslü. Shochu japon sojusu diye biliyorum. İçeriğini bilmiyorum ama Kore sojusundan farklı olduğunu biliyorum. Yuzu shochu bir kokteyl çeşidi. Yuzu narenciyegillerden bir meyve, japon soju ve maden suyu/gazoz/bira karışımından yapılıyor. Bence mükemmel bir şey. İmkanınız olursa; bira, soju ve bir parça zencefil turşunu denemenizi öneririm. "O neydi gı" gibi bir tadı ve etkisi var😊

31 mart 2020 05:00

7. aradaki tek fark japon olaninin alkol orani daha yuksek olabilmesi (tabii oyle olunca tuketim sekli degisiyor) yoksa kelime olarak bile ayni anlama geliyorlar.

31 mart 2020 06:29

8. Ayy kızlar İstanbulda satılan yada deneyebileceğim bir yer var mı?

31 mart 2020 13:41

9. mecidiyeköyde bi kore bakkalı tarzı bir yer vardı ev arkadaşım ordan alıyordu tam yerini bilmiyorum ama sanırım meydandaki karakolun civarında.

31 mart 2020 14:22

10. Çok teşekkür ederim karantina bittikten sonra giderim.

31 mart 2020 15:06