koltuk altı ve genital bölge kararmaları için krem jel ya da doğal ürün kullanan var mı?

kızlar kararmalar var hem koltuk altı hem de genital bölgede ve hamileyim her şeyi de kullanamıyorum cildim maalesef doğal ürün karışımı peeling ya da krem tavsiye eder misiniz bana

1. Hamileyken olanlar doğumdan sonra eski haline dönüyor. Onun dışında bilmiyorum.

29 eylül 2021 19:53

2. Expigment kullandım ama kendi ten rengime gelmedi işte bir iki ton falan açtı sol kolum ise daha koyu kaldı saga göre. Kışa doğru tekrar deneyeceğim derim kendini biraz toplasın.

29 eylül 2021 20:33

3. Anonim 2 süslü hamile olmadan önce de vardı ama bu kadar değildi inşallah geçer :(.

Anonim 3 süslü bu kullandığın ürün hamilelere uygun mu ki doğal içerik mi bilgin var mıdır:)

29 eylül 2021 20:45

4. Ben de hamileyim. Kararmalarım vardı daha da arttı. Valla ben çok araştırdım en kesin ve hızlı dözüm lazerle beyazlarla. Krem falan hikaye. Doğum yaptıktan bir süre sonra genital beyazlatma icin lazere gitmeyi düşünüyorum açıkçası.

29 eylül 2021 21:06

5. Ay erkeklerin su kadar umrunda degilken bizim boyle herkeste olan seyleri bile hayat memat meselesi haline getirmemiz?? Orasi da pespembe olmayiversin artik bunun icin ameliyatlar lazerler napiyorsunuz siz ya

29 eylül 2021 21:14

6. Süslü eczaneden aldım online da prospektusu vardır bakın ama hamileyken kullanmayın çünkü pigmenti baskılayan bir krem. Ben koltukaltı için kullandım.

29 eylül 2021 22:17

7. Anonim 3 baktım süslücüm ne etki edeceği belli değilmiş gebelikte yok o zaman kullanmam mümkün değil sağol yine de

29 eylül 2021 23:29

8. Anonim 5 valla canım lazer bana göre değil zaten normalde tüyler için gidiyordum gebelikte ara verdim ona ama gebelik sonrası da düşünmüyorum beyazlatma için o kadarına da gerek yok peeling gibi doğal asitli içeriği temiz bir jel ya da krem benim için en iyisi.

29 eylül 2021 23:33

9. Süslü Ayşenur yazıcı nin videosu var kanalinda onu izleyebilirsiniz ya da geçen yağmur Vardar da çekmiş ona da bakabilirsiniz . Açıkçası ben limon karbonat karisimi denedim olmadı açmadı. C vitamini iyi bir içerik olabilir leke gidermede ya da asit peelingler var mandelic asit falan gerçi benim yüzümde pütür pütür sivilcemsi şeyler yapmıştı ama çoğu insan memnunmus. siz en iyisi gerçekten ilgilenen bir doktora danışarak daha iyi bir sonuç alabilir siniz. O videoları da inceleyin faydası olur mutlaka

30 eylül 2021 01:02

10. Teşekkür ederim süslü o videolara bir bakiyim ben dediğin gibi limonlu karbonat hiç denemedim ama olursa neden olmasın kullanırım ben.

30 eylül 2021 12:03