koltukaltı ağrısı neden olur????

kızlar temmuz ayında mem ultrasonu çektirmiştim bir sorun çıkmadı çok şükür. 1 haftadır koltuk altımda hafif bi ağrı oluyor. sürekli olan bi ağrı değil ara ara oluyor. ele gelen bi kitle yok reglime daha 1 hafta var. ama ağrı 2 hafta önceden başlamış olabilir mi. bir de doğum kontrol hapı kullanıyorum o ağrı yapıyor olabilir mi. kitle olmadan böyle hafif ağrı yaşayan süslüler var mı?

1. Spor yapıyor musunuz suslu

28 aralık 2020 20:11

2. Süslü kediniz var mı? Varsa "kedi tırmığı hastalığı" (aynı bu şekilde) olabilir. Bende de zaman zaman oluyor ama bende şişlik de oluyor gerçi.

28 aralık 2020 20:20

3. Hayır süslüm spor yapmıyorum ve kedim de yok. Ama ağrı spor sonrası olan kas ağrısına benziyor

28 aralık 2020 20:25

4. suslu kaslarinizi incitmis olabilir misiniz? ele gelen bir kitle yoksa agri kotucul sonuclarda cok nadir rastlanan bir bulgu diye biliyorum.

28 aralık 2020 20:30

5. süslü benim de ergenken olmuştu bir hafta içinde ortalığı ayağa kaldırmıştım ailemi çok üzmüştüm sfdgf hemen bi profesöre gittik meme kontrolü için bişey çıkmadı şükür.

doktor elini bi yerini kesmişsindir/çizmişsindir fark etmeden, oradan vücuduna mikrop aldığında bile lenfler bazen böyle tepki gösterebiliyor önemli bir şey değil demişti. uzun süre geçmezse tekrar görünürsünüz doktora

28 aralık 2020 23:36