konuşurken gereksiz detay veren var mı ?

samimi olmadığım biriyle konuşurken bu çok oluyor sonrasında neden kısa kesip gecmiyorsun diye kendime kızıyorum. soruya cevap ver geç yani ama ben gereksiz detaylara giriyorum. sizde de oluyor mu

1. Annemde oluyor

25 eylül 2023 19:46

2. evet oluyor

25 eylül 2023 20:01

3. Var haritanın bir yerindeki ikizler konumuyla ilgili bence çok konuşuyorum ay ikizler :(((

25 eylül 2023 20:02

4. olmuyor hiç ya. ben yabancılarla veya az tanıdığım kişilerle konuşurken o kadar az detay veriyorum ki okyanus kadar hikayenin bir damlacığını anlatmış oluyorum. ketum bir insanım asla gereksiz konuşmam.

sadece çocukluk arkadaşlarımın, çekirdek ailemin ve eşimin yanında bazen boşboğaz olabiliyorum, o da nadiren

25 eylül 2023 20:11

5. bu arada yükselenim ikizler yani burçla bir alakası olduğunu düşünmüyorum

25 eylül 2023 20:11

6. Trauma diye bir sey duymadım a2 bakayım ona

a3 astroloji ile alakam hiç yok harita vs biri haritami yorumlasa falan iyi olurdu ama zerre bilgim de yok burcum aslan yükselen boğa sadece max bilgim bu :)

25 eylül 2023 20:17

7. Oversharing deniliyor buna, böyle araştırabilirsiniz altında bir çok neden olabilir.

25 eylül 2023 21:01

8. Oversharing duydum bakayım ona aslında yalnızım belki de ondandır bir şeyler paylaşacağım insan sayısı çok azdır ben ona bağlıyorum konuşmak isteğinden ötürü belki de gereksiz insanlara gereksiz detaylar veriyorum bilmiyorum

25 eylül 2023 21:30