kova erkeği ve başak kadını anlaşamaz mı?

hep olumsuz yorum için sıkıldı vallahi. var mı aranız da biz anlaşıyoruz diyen süslüler

1. nuray sayarı diyoki birine beddua etmek istiyosanız ona allah kova burcu erkek versin diye dua edin :D:D

9 aralık 2021 11:48

2. Kova burcu erkeği abv demeye geldim. Ömür çürütür yaşam enerjini yok eder

9 aralık 2021 11:52

3. Cidden mi yav :( demeyin kızlar korkuyorum:d en iyisi baştan uzak durmak. Bana yine hüsran

9 aralık 2021 11:54

4. yok be bakma olumsuz yorumlara fazla takılmamak lazım burç murç diye. nuray sayarı kocası kova diye de öyle demiş olabilir. sabah uyanıyo kendini iyi hissediyo yengeçe 5 yıldız basıyo

9 aralık 2021 11:57

5. Süslüü dur beni dinle :d ben başağım sevgilim kova. 1 buçuk yıllık ilişkimiz var. Sorularını sor istersen yanıtlayayım

9 aralık 2021 13:12

6. Anon4 cidden mi aaaay :)) mesela senin sevgilin çok soğuk mı ve üşengeç mi? Bir plan yapıp sonra erteliyor veya mesela saat 4 de buluşacaksak 5,6 da geldiğin oluyor mu? Birde çok romantik değil. Ve aşırı işkolik. Sürekli iş iş buluştuğumuzda sürekli iş gruplarıyla konuşuyor telefonda yanımda kızınca da önemli diyor bir şey diyemiyorum. Bir de evlilik olaylarına pek sıcak bakmıyor. Bende tam tersi evlenmek istiyorum

9 aralık 2021 13:36

7. Süslüm benimki pek üşengeç değil ama işine gelmiyorsa evet bazen yapabiliyor. istediği bir durumda her şeyi yapabilir... Evet işkolik :( sabah 10 gibi evden çıkıp akşam 8-9 gibi eve gidiyor öyle düşün. Birkaç işi aynı anda yapıyor bir de. Hafta içi pek görüşemiyoruz anca birkaç gün 1-2 saat kahve içersek içiyoruz pazar günü anca.

ilişkinin ilk aylarında bu adamla asla bi bağım olmayacak sanırım diyordum çünkü kendini asla bana açmıyordu tam olarak. yine ilk aylarında asla evlilik düşünmediğini söylüyordu hatta nefret falan ediyordu bunu da açık açık söylüyordu bana. Şimdilerde ise yavaş yavaş konu açılmaya başlandı hem de kendisi açıyor :) bu evlilik konusunda sen de üstüne gitmemeye çalış derim. Çünkü hayatındaki kadınla arasındaki bağı kuvvetlendirmeden hiçbir işe kalkışmıyorlar sanırım. Mesela 1 buçuk sene oldu, şu an o söylemese bile her şeyi anlıyorum ona keza aynı şekilde o da benim. Çok büyük bi bağ var. Arada tartışıyor muyuz? Evet! Hem de haftada birkaç gün. Çünkü sen de başaksın bilirsin mantıksız hiçbir şeye gelemiyoruz biz. Kova erkeği aklına gelen herrr şeyi yapar. Bizim planımıza, mantığımıza uygun olmuyor genellikle. O durumu hem sen hem de sevgilin çözecek işte. ikiniz de birbirinize karşı biraz daha saygılı olmalısınız. Yoksa gerçekten uymuyor...

Sevgilin dedim ama siz şu an sevgili misiniz süslü? Flört mü yoksa? Adam kaç yaşında? Sanırım kova erkeklerinin(en azından benimkinin) evlenmek için ideal bi yaşları var ve o planın dışına çıkmak istemiyorlar.

9 aralık 2021 15:20

8. Çok teşekkür ederim süslüm öncelikle. O 29 ben 26 yaşındayım. Aslında evlilik yaşı gelmiş ama baştan söyledi şu an düşünmüyorum evlilik diye. 2 aydır sevgiliyiz yani tam 2 ay olmadı. Etrafımdaki herkes olmaz dedi. Nette de çok iyi bir yorum yok. Ben planlı insanım o plansız bu durum çok sinir bozucu oluyor. Ve iş varsa yoksa iş. Yani gece iş çıkışı yanıma geliyor iş. Hafta sonu buluşuyoruz iş. Bazen çok yorgunum diyor yatıp uyuyor gelmiyor yanıma. Anlıyorum ama daha yeni cicim ayları insan hiç mi görmek istemez. Bir birde occupid'tan tanıştık. Ondan da pek güvenim oluşmadı henüz. Evlilik düşüncesi gelmesi için daha yaşının kaç olması gerekiyor ki:( sizler kaş yaşındasınız süslüm. Ay keşke seninle kanka olsak sürekli bir şeyler sorardım :d

9 aralık 2021 15:36

9. Süslüm ben 30 sevgilim 31 yaşında. Biz de tinderdan tanışmıştık hahahahahah. Ama bizim tanışma işi çok garip ve karışık :d

Kova erkekleri hep yorgun zaten :d daha 2 ay olmuş şu an üstüne gitmemeni öneriyorum. Dedim ya bunlar biraz bağ kurulmasını istiyor. Ama sana önerim bu telefonla oynama işinin üstüne git. Ben yasaklamadım ama bazen o kadar çok iş için telefona bakıyordu ki gerçekten isyan çıkardım. Tabii ilk zamanlar sana tamam diyecek ama yine yapacak... yine söyle yine yine yine. Bu adamlar sen söylemediğin sürece senin ne istediğini neleri sevdiğini neleri sevmediğini anlayamıyor. Sen söyleyeceksin. Şu durumdan hiç hoşlanmıyorum veya bu yaptığın beni gerçekten mutlu etti gibi cümleler kur. Trip atma çünkü nefret ediyorlar. Başaklar zaten pek trip atmıyor ama bana bazen o kadar geliyorlar ki, çok konuşuyorum bağırıyorum sonra da pat diye susuyorum adam ne olduğunu şaşırıyor. Benim de burç olarak tek toksik özelliğim bu sanırım... sen benim gibi yapma, çok yumuşak da olmasın çok sert de olmasın ortaca bi dille yaptıkları konusunda uyar. Senin ne kadar ciddi olduğunu anlarsa o kadar iyi olur senin için.

Bu evlilik konusunda da şu an oldukça yenisiniz. Bence şu an aradaki o bağı kuvvetlendirin, birlikte planlar yapın uygulayın. Biraz daha zaman geçince konuşursunuz tekrar. Soruyu takipteyim ne sormak istersen sorabilirsin çünkü kova erkekleri hakkında konuşmayı çok seviyorum hahahaha :d

9 aralık 2021 15:53

10. Zaten yeniyiz diye pek bir şey diyemiyorum ki süslü. Ters teper diye korkuyorum. Anladım ilk olarak bağ kurmak. Yılbaşı için plan yapalım demiştim ama iş durumuna göre bakarız dedi. Kesin çalışıyor olacak diye. Ben gezelim edelim istiyorum. Mesela Manisa'yız biz gel günü birlik İzmir'e geçelim diyorum öf pöf yorgunum diyor. Mesela hafta sonu için tamam diyor sonra işim var özür dilerim başka sefere diyor. Bunlar hep mi böyle ya! Nasıl bunu düzeltebilirim. Masa başı il yapıyor. Bir firmada yönetici. Sevkiyat geliyor yok işte mal gelecek. Ya şu sevkiyat lafından bıktım mesela. Mavi yaka olsa anlarım ama oturduğu yerden nasıl ayağa kalkamayacak kadar yorgun ki? Bende çalışıyorum. Bende masa başı işteyim ben neden yorulmuyorum. Bu arada özel değilse nasıl tanıştınız merak ettim süslü. Sizinle konuşmak çok iyi geldi. Hem burcumuz aynı hem sevgilimizin burcu aynı. Yaşlar da yakın. Kendi halimin bir kaç sene sonrasını görür gibiyim. Ve eveeet bende saatlerce kova burcu hakkında konuşabilir. Dedikodusunu yapabilirim:)

9 aralık 2021 16:03