koyu kahve saç rengi evde nasıl açılır?

saçım koyu kahve 3 numaya boyandı en son. krem açıcılarla açmam mümkün mü? açtıktan sonra turuncu oluyor. ne renge boyayabilirim üzerine?

1. kumral ve koyu sarı bile olsa tutmaz açyıktan sonra karamel ve küllü açık kahve gibi renkleri deneyebilirsin iki boyayı da karıştırabilirsin ben boyalarımı alırken hep istediğim renkten bir ton açığını alıyorum anca o zaman tam rengini buluyor

1 kasım 2018 22:37

2. (yazar:alingangotveren) süslü etiketleyemedim sanırım özür dilerim.

Küllü açık kahve olur gibi peki sizce yıpranma olur mu? Hangi açıcıyı kullandınız ve bekleme süresi nasıl olacak uçlar boya dipler kendi saçım daha kolay açılır çünkü.

Çok teşekkürler bu arada❤️

1 kasım 2018 22:44

3. Küllü renkler tercih etmelisiniz eğer turunculuk dorelik istemiyorsanız.

1 kasım 2018 22:46

4. Süslü benim saçım şu anda güneşte bayağı bir parlıyor kızıl kızıl maalesef :( fotoğraf koyacağım bir dakika.

1 kasım 2018 22:49

5. (link:https://i.hizliresim.com/3zr5mr.jpg)

Bu kestirdikten sonra şu anki rengi

1 kasım 2018 22:53

6. (link:https://i.hizliresim.com/RDmAWa.jpg)

Bu kestirmeden önceki güneş ışığında rengi. Renk eşitsizliklerinden boyama geçmişi tahmin edilebiliyor maalesef :(

1 kasım 2018 22:54

7. https://i.hizliresim.com/RDmAWa.jpg

Kestirmeden önce ^^

Kestirdikten sonra

Linkler önceki yanıtımda açılmamış

1 kasım 2018 22:56

8. İmkanınız varsa bir kuaför tercih etseniz daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz çünkü saçınız oldukça koyu. Palette yoğun açıcı tarzı kutu açıcılarla açarsanız bakır çiğ bir renge ulaşırsınız. Üzerine küllü boyamanız gerekir fakat saçı yıkadıkça turunculuklar tekrar meydana çıkabilir. Bahsettiğim tarzda açıcılar saçı oreal kadar yıpratmasa da belli bir miktar yıpratıp sertleştiriyor tabiki.

1 kasım 2018 23:05

9. uçlar boyaysa ve dipler kendi renginizse çok daha dikkatli olun çünkü saçınızda bariz renk farklılıkları oluşabilir önce uçlara sürüp sonra diplere sürmeyi deneyebilirsiniz ayrıca açıcının saçınızda kalma miktarı da saçınızın kalitesine ve yıpranma durumuna göre karar verilebilir ince telli ve yıpranmışsa saçınız daha dikkatli olun saçınızdaki açıcının bir kısmını temizleyerek kontrollü bir şekilde bekletin ne durumda diye küllü boyalar tercih etmeniz ve hatta mümkünse bir miktar turunculuk azaltan boyalardan da kullanabilirsiniz

1 kasım 2018 23:12

10. Çok sağ olun anonim süslü ve (yazar:alingangotveren) öncelikle saçım oldukça kalın telli ve sert bu yüzden yıpranmış görünüyor ama çok sağlıksız durumda değil. Maalesef kuaförler tüm saç için çok para istiyor ben de evde denemeyi düşündüm bu yüzden. Küllü bir renk için muhtemelen gri boya(küllü olması için satılan boyaları kastediyorum) da eklerim. Yanımda arkadaşım da olacak kontrol ederek açarız. Umarım istediğim gibi küllü kahve tarzında bir renk olur süslüler, çok teşekkürler

1 kasım 2018 23:27