kpop idollerinden hangileri gay sizce?

kesinlik yok tabi sadece birkaç ipucu ve tavırlardan yola çıkarak bir liste oluşturalım istiyorum fdkghjşddhsdfkhd mesela 1.stray kids- felix 2.stray kids- hyunjin %85 eşcinsel bence. zaten felix kendisi söylemişti dolaylı yoldan hem kadın hem erkekten hoşlandığını ama atma ziyaaa tarzı bi açıklamaydı. fan kaybetmemek için biseksüel gibi gözükmeyi denediği çok açık. kadınlardan hoşlandığına inanmıyorum has be has gay bence kendisi fjskgkhsşslşlhhj 3.nct- ten 4. shinee- taemin başka aklıma gelirse eklerim sizin düşünceleriniz neler

1. nct ten net

27 eylül 2020 23:41

2. Taemin şirketi yüzünden saçlarını uzatıp o karaktere bürünmüştü ben gay olduğunu düşünmüyorum. Tabii başka sebeplerden düşündüyseniz bilemiycem.

28 eylül 2020 01:26

3. Şu an aklıma gelen tek kişi 2am grubundan jo kwon. Geçenlerde knowing brothers da izlemiştim. Sonra eski hallerine baktım ve bir sürü estetik falan olmuş. Zamanla yüzündeki sert görüntüyü yok etmiş ve üstüne yaptığı danslar ortada.

28 eylül 2020 01:30

4. jo kwon zaten belli ya herkes biliyor. ben saklamaya çalışanlardan bahsediyorum süslü. anon 3 bu arada ben taeminin hetero olmadığını düşünüyorum valla. sadece saç değil tüm davranışlarından feminenlik akıyor...

28 eylül 2020 01:34

5. Sehun gay ya da bi bence, felix de oyle ama hyunjini bilemiyorum

28 eylül 2020 10:44

6. Müzik sektöründeki herkes gay gibi ya akfjs

28 eylül 2020 14:43

7. anon6 kpop denilen mereti 2014'ten beri takip ediyorum. güney koreye gidip gelmişliğim var, kore kültürüne kpop harici de yıllardır ilgim var. çok komik gerçekten kore kültür yarışması mı yapacağız şuan sjdfgfks ay bayılıcam şu triplere:ddd ayrıca ten gayet de gay. buna kesin gözüyle bakabilirsiniz çünkü çevresi ve onu tanıyan insanlar da falso veriyor bu konuyu konuşurken. 15 yaşında değilseniz sektördeki erkeklerin hatrı sayılır bir kısmının gay olduğunu ve sakladığını biliyorsunuzdur. ağlamanıza gerek yok yani oppam gay değillll olamazz diye. sehunu bilemem. taemin için emin değilim. ama ten kesin gay. olabilir de yani neden bu kadar tepki verdiniz:d ayrıca gay olan her erkeğin jo kwon gibi abartılı feminen bir tarz yansıttığını düşünmeniz de çok komik. yaşınızın küçüklüğüne veriyorum bunu. kore kültürüne hakim olan biri adamların saklamak için bin dereden su getirdiğini bilir. güzel saklıyorlar ama hakkını yemeyeyim, hala gay idollerin tek tük olduğunu düşünen bir kitle var çünkü gördüğüm kadarıyla:d telefonda ben polisim diyene evi barkı verecek bir saflık var sizde ya neden:d

28 eylül 2020 14:56

8. Nctzenim.

Ten'dense ben daha çok ilgileniyorumdur kadınlarla.

Ten'in gay olmama ihtimali = dünya'nın düz olma ihtimali.

Öyle diyeyim :d

28 eylül 2020 16:09

9. Taemin biseksüeldir bence, saf gay olduğunu sanmıyorum. Ki shawoller grupta en erkeksilerin jonghyun ve taemin olduğunu söylüyorlar ama taemin 27 yaşında koca bir bebek ve sahnedeki tarzı da daha feminen olduğundan gay sanılıyor gibi.

Sehun net gay.

Bir de ateez seonghwa gay gibi.

28 eylül 2020 16:12

10. Bu arada nct 23 kişi artık. Bir gay subuniti kurulabilecek kadar gay vardır içinde :d

Bir de ben jungwoo'yu hetero düşünemiyorum. Mümkünatı yok :d

28 eylül 2020 16:14