kredi çekmek hakkında/ hangi banka en uygun bilgisi olan?

süslüler selam, öncelikle borcumdan ve ihtyacım olan paradan bahsedeyim. 30 gr kadar bir altın borcum var o da şu anda neredeyse 30.000 ediyor. bunu aralık sonuna kadar tamamlamalıyım. aynı zamanda kredi kartına borcum var ve her ay 3.000-4.000 arası bir ödeme yapıyorum ve bu ödeme 2 ay sonra sona erecek yani ayrıca aylık ödeme yapabileceğim max miktar budur. sizce 40.000 tl kredi çekip hem altın borcunu hem kredi kartı borcunu ödemek mantıklı mı 24/36 ay boyunca. ve bilgisi olan varsa şu an en uygun hangi banka kredi veriyor? yalnızca kredi kartını kapatabileceğim faizsiz küçük meblağda kredi veren banka var mı yardımcı olan olursa sevinirim

1. Faizsiz kredi mi? Norveçten mi bağlandın sözlüğe battık ayol battık! Aylık gelirin ne kadar fikir isterken en önemli konudan bahsetmemişsin.

1 temmuz 2022 10:13

2. İstanbul'da yaşıyorsan 5000 TL'ye kadar kredi veriyor İBB. 2500 TL faizsiz ama üzeri düşük faizli. İstanbulkart uygulaması üzerinden bakabilirsin.

1 temmuz 2022 10:56

3. Ben de kredi çekmek üzereyim araç almak için, bireysel ihtiyaçda baktığım kadarıyla yapıkredi 3.11 civarı, enpara 2.67 civarı, garanti 2.30 civarı, akbank 2.80'lerde olması lazım. Son birkaç gündür sürekli bunlara bakıyorum oranlar üç aşağı beş yukarı oynayabilir. Ben ticari olduğum için garantiden ticari çekmeyi düşünüyorum çünkü öyle faiz 2.11 şu an. Ha ayrıca kmh (kredili mevduat hesabı) açtırdım, kmh faizi hala 1.80, kredi kartları nakit avans faizleri de 1.80. Dedigim gibi ticari olduğumdan kredi limitim çok yüksek ve tek seferde 20 bin, 10 bin gibi limitlerde kredili ürünler alabiliyorum. Tavsiyem sizde kartı olan bankalara gidip yüz yüze görüşüp teklif almanız. Sicilde bir problem yoksa size uygun olan limitten fazlasını da çıkartıyorlar çünkü.

Altın borcu için de parayı çektikten sonra ya hemen altın alıp verin ya da yatırım işlerinden anlıyorsanız bekleyip değerlendirmeye çalışın ama mevcut hiperenflasyondaki politikalar nedeniyle maalesef sağlıklı olmayabilir. Ben tam 18 bin lira kaybettim aralık ayındaki müdahalade. Elinizdekinden olmak da var yani, piyasa kapalıyken müdahale eden bir hükümetten bahsediyoruz.

1 temmuz 2022 11:21

4. kredi kartı borcum 10.000 e yakın. nisan ayında akbankın 7.500 faizsiz kredi imkanı vardı belki mevcutta buna benzer az meblağda bir kredi imkanı vardır diye sormuştum süslüler elbette faizsiz kredinin imkansız olduğu bilincindeyim :d bu arada kamuda çalışıyorum ve aylık gelirimiz (eşim ve benim ) haziranda yaklaşık 16 bin.

1 temmuz 2022 12:19

5. Bana en düşük faizli krediyi akbank veriyor ama o da yüksek yani süslü

1 temmuz 2022 12:35

6. a6 teşekkürler süslüm, ben de çektiğim gibi altın borcunu kapatmayı düşünüyorum

1 temmuz 2022 12:48

7. Türkiye finans en son 1.79du süslü baktınız mı ? Hangi kredi den bakabilirsiniz oranlara

1 temmuz 2022 12:59

8. Bu meblağlar için maaş müşterisi olduğunuz banka ile görüşmenizi öneririm. Sürekli o kampanya bu kampanya diye arıyorlar kredi için.

1 temmuz 2022 13:02