kredi kartlarının son kullanma tarihi?

selam, elimdeki kredi kartının üzerinde 06/22 yazıyor. bu kart bugün kullanırsam çalışmaz mı yoksa bu ay da kullanılabilir durumda mı?

1. Expiration dates appear on the front or back of a credit card in a two-digit month/year format. Credit cards expire at the end of the month written on the card. For example, a credit card's expiration date may read as 11/24, which means the card is active until the last day of November 2024

-forbes

Sitede bulunsun

1 haziran 2022 05:36

2. Süslü üniversite öğrencisiyken aldığın kart mı bu? Ablamın da öğrenciyken kullandığı kredi kartı vardı. Son kullanma tarihi epey bi geçmesine rağmen bir kaç sene daha kullandı o kartı nasıl oldu anlamadım ama. Bence sen de kullanabilirsin.

1 haziran 2022 08:04

3. Süslü benim ablam ziraat bankası kredi kartını son kullanma tarihi geldiği ayın ilk gününde kullanamadı.

1 haziran 2022 08:24

4. 06/2022,  30/06/2022 dir yani kullanabilirsiniz. Hatta bankalar musteri magduriyeti yaratmamak icin ornegin 1 ay daha kartin kullanimina izin verir. Bu arada kartinizin coktan yenilenmis olmasi gerekiyordu yani elinizde yeni expire date'li bir kart olmaliydi. Bununla ilgili bankanizdan mesaj geldi mi kartiniz kuryededir vs diye?

1 haziran 2022 09:37

5. Normalde bir 6 ay önce falan banka yeni kartı kuryeye veriyor. Hiç duymadım son ayı gelip de yeni kart gelmeyeni. Bankayı bir arayıp sorun

1 haziran 2022 10:00