kuru çiçekler negatif enerji yayıyor deniliyor bu doğru mu?

1. Ay cansız bir şey nasıl enerji yaysın bana saçma geliyor

3 ağustos 2023 17:39

2. kim götünden uyduruyor bunları ya

3 ağustos 2023 17:44

3. Canlı çiçek satanların uydurması heralde djdjdj

3 ağustos 2023 17:45

4. Bilemiyorum burda da bir ara bir kişi yazmıştı anonim olarak aklıma takıldı sormak istedim .

Ben saksıda çiçek seviyorum ama böyle olmayan çiçekleri de kurumuş diye çöpe atmaya kıyamıyorum

3 ağustos 2023 17:46

5. Ölü ve solmuş olduğu için ben de duydum onu. Bitirme enerjisi çalıştırıyormuş

3 ağustos 2023 18:06

6. Ya bunu ben de duydum ama bilmiyorum tabii. İşte kırık eşyaları, solmuş çiçekleri fln barındırmayın diyordu biri kim hatırlamıyorum.

3 ağustos 2023 18:21

7. Kırık eşyayı çatlamış tabak çanak vs yi evde bulundurmayın diye bir video izlemiştim Instagram'da ama ne derece doğru bilemiyorum öyle olsa sürekli yeni eşya almak zorunda kalırdık o da hem mantıklı hem ekonomik değil

3 ağustos 2023 18:22

8. Ölmüş veya ölmek üzere olan bitkiler negatif enerji yayarlar; bu yüzden atılmaları gerekir. Bu durum kesme çiçekler için de geçerlidir. Genel olarak çiçekler ev için iyidir; fakat solan buketler atılmalıdır. Ne de olsa, başlı başına bir ölüm sembolünü evde bulundurmanın hiçbir faydası yoktur.

Böyle yazıyor araştırdığımda fengshui mi ne felsefesine göre negatif enerji yayıyormus ayrıca eşyalar kırık çatlak vs ise atılmalı deniliyor sonuçta negatif enerjiyi çektiği için hasar görmüş oyüzden negatif enerji barındıran bu eşyaları çöpe atmalı yazıyor.

Ne derece doğru geçerli bilemiyorum ama atmaya kiyamsm o kesin hdhshdh

3 ağustos 2023 18:33

9. bu kadar detaycılığa gerek yok bence. evi sade ve temiz tutmak yeterli. gün içinde nelerden nelerden negatif enerji alıyoruz ohoo

3 ağustos 2023 21:41

10. Dogru! Kedim yemezdi negatif enerji yaymasa.

3 ağustos 2023 21:43