lütfen yargılamayın çok büyük bir hata yaptım?

işyerimde üstüm konumunda olan biriyle birlikte oldum. adam 6 ay boyunca peşimden koştu, hep reddettim ama dayanamadım en son. şu an işyerinde hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. kendimi çok kötü ve değersiz hissediyorum. resmen beni kullanıp attı... bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sizce? ben 25 yaşındayım o 40 yaşında. lütfen yargılamayın zaten kendimi çok kötü hissediyorum

1. Olan olmuş ders çıkar hayatına devam et. Fırsatın varsa başka iş de bulabilirsin. Üzme kendini

8 eylül 2022 14:30

2. Birkaç gün sonra geri döner, sonra yine yokmuşsun gibi davranır sonra yine arar, üzülme süslüm :)))

8 eylül 2022 14:33

3. mümkünse işinizi değiştirebilirsiniz. bunun dışında sanki hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam edin iş yerinizde. ve son olarak böyle şeylerin yaşanabileceği konusunda ders çıkarıp hayatınıza devam edin.

8 eylül 2022 14:34

4. Anlayışlı cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İş değiştirme şansım yok, kamudayım

8 eylül 2022 14:35

5. Burda senin gibi birncok kiz soru açtı hepaine yapmayin etmeyin abiniz yasinda adam size iyi niyetle yaklasmaz dedik. Artik olan olmus, bundan sonra daha dikkatli olursun. Bu soruyu okuyanlara da ders olsun.

Adami da birak kendi önüne bak, olmusa care Yok. Kendine baska bir mesgale bul onu unutmaya bak

8 eylül 2022 14:38

6. Becayiş vs yapacak durumunuz varsa onu düşünebilirsiniz. Yoksa da her şey insan için süslü hata yapmadan öğrenilmiyor.

8 eylül 2022 14:38

7. O sana fuckbuddy muamelesi yapıyorsa sen de ona aynısını yap? Sevgili olacağız, evleneceğiz mantığıyla sevişilmez ki ya sevişirsin ya da sevişmezsin.

8 eylül 2022 14:40

8. Sen kullanıp atılmış durumuna girersen öyle olur.sen onu kullanmşsın gibi düşün seks yaptınız oldu ve bitti onu sallama yani süslü.

8 eylül 2022 14:45

9. Amacım sevgili olmak falan değildi zaten ama ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Aylardır köpek gibi peşimden koşan adam şu an ben yokmuşum gibi davranıyor. Bu arada işyerinde gayet neşeliyim herkesle sohbet ediyorum Güler yüzlüyüm. Bir şey belli etmemeye çalışıyorum ona. Ama içim içimi yiyor

8 eylül 2022 14:52

10. tamam işte peşinden koşmanın sebebi genç bir kadından faydalanmak. karaktersiz ya etkilenmiş ayağına tamamen cinsellik için yanaşmış. bu yüzden böyle genç yaştayken 40lı zamparalara bakmayın diye yırtınıyoruz cidden. he isteyerek birlikte oldun tamam da öyle ya da böyle kötü hissetmene sebep oldu

8 eylül 2022 14:59