labella renkli lens kullanan var mı, rahatlık açısından nasıl ?

1. en doğalları pixie serisi ama hiç rahat değil. 3 ay pixie green kullandım okulda asla takamadım tahtayı bile göremiyordum. zaten doğal olma sebebi göz bebeği kısmının küçük olması ve kendi göz renginizi göstermemesi. ama bu da görüş alanını kısıtlıyor işte. bulanık görüyordum. şimdi lemon kullanıyorum çok rahat.

20 şubat 2020 00:38

2. pixie green kullandım rahatsız oldum.hava baloncugu vardı sanki hafif bulanık gördüm normalde göz problemim yok.

20 şubat 2020 00:43

3. Soruya kaynak olcak ama ben de pixie green almayı düşünüyorum. Bulanık gösterme şikayetlerinden çekiniyorum biraz. Benim gözlerim baya küçük kızlar, daha önce solotica aylık lenslerden kullanmıştım fakat gözüme çok büyük geldiği için beyaz yerinde batma yapıyordu. Bunlar daha küçük sanırım. Bilgisi olan var mı?

20 şubat 2020 01:17

4. Ayyy ben de pixie green istiyodum :( bi de ben 4,25 miyopum. Sadece 4.00 ve 4.50 numaraları varmış. 4.00 ü alıp denemeyi düşünüyordum. Çok güzel duruyor gerçekten. Rahat olmaması üzdü.

Sizde batma vs yaptı mı peki??

20 şubat 2020 02:13

5. magic grey rengini kullanıyorum aşırı rahat, ne bir batma yaptı ne de bulanık görme gibi bir sorun yaşadım. kullandıgım en rahat lenslerden hatta

20 şubat 2020 08:51

6.   piyasadaki bütün renkli lensleri kullanmış biri olarak en rahatsız bulduğum lenslerden biri labellaydı. lemon ve ice almıştım ikisini de max 1 saat takabilmişimdir çünkü bulanık görmekten kendimi kör olmuş gibi hissediyordum sonrasında çöpe direk

20 şubat 2020 11:20

7. Anonim 6 Peki memnun kaldığınız markalar neler süslü?

20 şubat 2020 16:51

8.  rainbow lenslerinde çok rahat ettim tüm gün takabiliyorum sorunsuz. desio çok yapay duruyor fakat o da rahat bir lens. o yüzden rainbow öneririm fiyatları da uygun diğer markalara göre.

20 şubat 2020 17:51