laptop uçağa mı almalıyım valiz riskli mi?

süslüler en son laptopu kabine aldığım zaman aşırı uğraşmıştım x-ray zamanı çantadan çıkar et. valize konuyor mu? ama hasar riski olabilir değil mi valizde?

1. O bavulları karpuz atar gibi fırlatıyorlar benim yüreğim dayanmaz. 2 kere geçiririm xrayden yine yanıma alırım. Ki hep alıyorum.

15 nisan 2018 00:36

2. Butun xraylerde valizden zaten cikariliyor laptop? Bagaja verseniz de vermeseniz de ilk kapidan gecerken cikartacaksiniz, 2. Kapidan once bagaja verirseniz cikartmazsiniz. Ben ilk kapidan sonra valizi acip kiyafetlerin arasina sikistirarak koyuyorum laptopu ve bagaja veriyorum. Kendi koruma kilifiyla bir sikinti yasamadim simdilik

15 nisan 2018 00:59

3. Tabi ki kabin içi allahaşkına kargo kısmına olur mu o laptopun anası ağlar ne sen sormuş ol ne biz yanıtlamış olalım :D

15 nisan 2018 01:18

4. ben hep kabine alıyorum, ne olur olmaz, bi de valizlerin kaybolma riski falan var. en iyisimi gözümün önünde olsun diye uçakta yanıma alıyorum.

15 nisan 2018 03:16

5. Dun sehirlersrasi uctum laptopla kimse bilgisayari acmami istemedi. Sanirim artik ugrasmiyorlar suslucum

15 nisan 2018 11:11

6. Haftada 1-2 seyahat ettiğim yoğun dönem dahil hayatımda hiç valize laptop koymadım o riski göze alamam. Siz neyiyle “aşırı” uğraştınız acaba? sadece xraydan geçerken çantasından çıkarmanızı ve bazen de açmanızı isteyebilirler o kadar.

15 nisan 2018 12:58