laptopta lenovo mu huawei mi ?

freedos olması beni uğraştırır mı? fiyat farki var arada baya.bilgisayardan anlamam pek anlayan da tanımıyorum. bu iş için üst düzey bilgisayar bilgisi gerekiyor mu?

1. bende huawei var ağır yazılım işi yapmayacaksan yeterli bence ama alalı üç yıl oldu ve şu an hızlı ısınıp şarjı da normalden hızlı bitiyor bir servise göndereceğim onun dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım küçük hafif bir laptop

24 eylül 2023 17:07

2. Freedos alınca ne yapmayı düşünüyorsun süslü? Hangi işletim sistemini kuracaksın? Anlamıyorsan uğraştırır da seni. Almayı düşündüğün bilgisayarların linkini at bir bakalım istersen.

24 eylül 2023 17:14

3. Bende asus var bu arada. Çok memnunum. Asuslara da bir bak bence

24 eylül 2023 17:15

4. Teşekkürler yorumun için baktığım model 20 bin çok fazla geldi bana ama freedos olmasın dedim çünkü hem ben anlamıyorum hem de anlayan tanımıyorum Lenovo ise 15 bin. ikisi arasında kaldım. beni uzun süre götürsün istiyorum çünkü zaten taksitle alacağım bana elzem olmasaydı hiç almazdım okul için kullanacağım oyun vs de oynamam sunum film dizi bu tür işler için olacak

24 eylül 2023 17:15

5. Huawei Matebook D15, 15.6" FHD, AMD R7 5700U, 16GB RAM, 512GB SSD, Integrated AMD Radeon Graphics, Windows 11. Model bu a2. sizin Asus hangi model ona da bakayım ben.

24 eylül 2023 17:17

6. sırf dizi film izlemek için bu kadar yüksek paralar vermeye gerek yok küçük minimal hafif laptoplar zaten ucuz oluyor onlardan birini al içinde windows olsun sana yeter herhangi bir sistem gereksinimine ihtiyacın yok sadece iyi bir marka olsun asus iyi olur

24 eylül 2023 17:30

7. Bende (link: https://www.hepsiburada.com/asus-x415ea-11-nesil-core-i5-1135g7-8gb-256gb-ssd-14inc-windos-11-home-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000022WCH5 şu) var bir süredir. Benim önceliğim kolay taşıyabilmekti. Sadece sunum hazırlamak, bir şeyler izlemek için falan kullanıyorum. 1 sene oldu alalı. Performansı gayet iyi. Bütçeniz daha yüksekse tabii ki çok daha iyileri var ama fiyat performans olarak yeterince iyi bir bilgisayar. Ama sizin baktıklarınız daha büyük. Benimki daha küçük boyutlu bir bilgisayar.

24 eylül 2023 17:33

8. huawei var bende de ama kamerası klavyede. çok düşünmeden aldım ama online toplantı, ders vs aşırı s.kik bir açısı oluyor. öyleyse alma.

24 eylül 2023 17:38

9. bendeki huawei'in kamerası tepede klavyede değil modelden modele değişiyor o

24 eylül 2023 20:48

10. Mimarım. i7 işlemcili Lenovo kullandım. Hem de oyun oynuyorum. Beni bir kez bile yarı yolda bırakmadı. Artık 8 yıl olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum.

25 eylül 2023 13:50