lazer epilasyon çok acıtıyor mu?

esmerim, acı eşiğim aşırı düşük,panik atak da var. ve özel bölgelerdeki kullardan komple kurtulmak istiyorum. özel bölge derken vajinadaki, bikini bölgesindeki ve malesef anüsteki. evet anüste bayağı kıl var bende. ama kimseden bugüne dek böyle bir şikayet duymadım. dolayısıyla lazere giden de duymadım. bu bölgedeki kıllar lazerle alınır mı ve çok acıtır mı fikir verebilir misiniz? mesela benim anladığıma göre. acıyı oranlarsak jilet<ağda<lazer bu doğru mu?

1. Çok küçük bi bölge olduğu için 15 dk falan sürüyor süslü öyle çok korkacak birşey yok. Ucu sıcak iğne batıyo gibi oluyo ama dediğim gibi kısa sürünce katlanılıyor. Önce önü yapıp sonra arkanı dönüyorsun zaten arka kısma da atış yapılıyor. Üst kısımlarda acı olmuyo pek iç kısım acıyor sadece bence

1 mart 2021 02:56

2. orası vajina değil, vulva.

1 mart 2021 02:58

3. uyuşturucu krem sürenler oluyor ama ben kullanmadım, öneren bir uzman da olmadı hiç. genital bölge diyince zaten anüsü de alıyorlar sorun etmeyin. acı eşiğiniz düşük olabilir ama etkisi cidden değer, eğer ağda yaptırıyorsanız hatta diode kullanmak bile daha iyidir diyebilirim.

ben genital bölgede sadece belirli kısımlarda acı hissettim onun dışında kısa süren bir işlem. buz lazer denemedim hiç fakat acı konusunda daha rahat olabilir. benim gözümde ağda>lazer acı olarak çünkü ağda bazen derimi yakıyor resmen, lazer anlık ıssırık gibi daha çok

1 mart 2021 03:00

4. Lazer cihazına göre değişiklik gösterir buz lazer acısız hafif sıcak o kadar ama alex bir alet vardı kiiii benim için = Çin işkencesi

Tüm kıl köklerinize sıcak iğne batıp çıkıyor öyle bir acı anüs hiç acımıyor kol bacak dayanılıyor ama genital çok zor. Dudak kısımları özellikle.

1 mart 2021 03:31

5. Az once ben de aci esigimin dusuk oldugunu ogrendim. Benim canima okudu o bolgede lazer. Soylemisler eger soylerseniz popo da dahil genita bolgeye alt kisimlara gore orasi cok acimiyor. Ben alex yaptirmistim acisini tarif edemem surekli olarak ayarini dusurmek zorunda kalmak o sekilde bile mahvetti beni ve ustelik faydasini da cok goremedim bu sebepten. Korkuttum sizi biliyorum ama alex ise lazer acitmiyor diyemezdim.

1 mart 2021 04:43

6. Yani ben lazer acısını tercih ederim. Ağda resmen dudakları koparıyor gibi hissettiriyor

1 mart 2021 08:09

7. Alex işkence arkadaşlar:D alex yaptırırsanız hayattan soğursunuz. Gerçek buz lazeri araştırın

1 mart 2021 08:10

8. ben yaptırdım dediğiniz yerlere. ben de esmerim. alex ile yaptırdım. tabii ki aciyor ama anlık bir acı. bir saniye sürüyor atışın acısı. sonra arkasından ötekiler geliyor gerçi :d popo acımıyor da vulva dudakları aciyor. hafif sıçrıyordum ben yataktan. ama değer mi derseniz değer. ayrıca agdanin vulvada hissiyatı çok kötü bence. içim çekiliyordu benim. acısından öte derim kopacak gibi geliyordu. hala en iyi seçenegin lazer olduğunu düşünüyorum.

1 mart 2021 08:14

9. Diode ütüleme ile birkaç sene önce genital bölgeme yaptırmıştım, daha doğrusu o kadar acıyordu ki doğru düzgün yaptıramamıştım, çok fazla acıyor. Şimdi buz lazere gidiyorum, çok memnunum. Yine acıyor tabi ama katlanılabilir bir seviyede.

1 mart 2021 23:47

10. Ben Alex’ yaptırıyorum soğuk üfleme aparatı var baya rahat ettiriyor ve genital bölge maç 5 dk sürüyor bence o kadar zor değil

2 mart 2021 00:34