lens ile neden bulanık görüyorum?

ilk kez lens taktım susluler ama bulanık gösterme durumu geçmeyince çıkardım. bunun sebebi nedir? renkli lensler hep boyle bir görüş mü yaratıyor?

1. Air optix lensler. Danışmadım doktora belki de dediginiz gibi çap problemidir veya gözlerim lens için uygun değildir bilmiyorum.

1 ocak 2018 20:52

2. Doktor raporu olmadan nasıl lens aldınız? Bildiğim kadarıyla numarasız olsa da rapor olması gerekiyor. Ayrıca gözünüzün çapına uymadıysa bulanıklık problemi ortadan kalkmaz. Lens markasına göre ölçüler değişiyor bu arada.

1 ocak 2018 20:55

3. açıklayıcı cevabınız için teşekkürler. bu kadar büyük değil pupil ama dediginiz gibi o lens icin büyük olabilir. bulanıklık hic geçmedi ben de çıkardım. acaba optikçilere danışsam yardımcı olabilirler mi? (yazar: cheriecherielady)

1 ocak 2018 21:08

4. Renkli lensler ilk takıldığında bulanıklık yapıyor ama sonra geçiyor biraz daha takım geçer diye düşünüyorum

1 ocak 2018 21:20

5. lens taktığım ilk gün tamamen bulanık görmüştüm. ikinci seferde düzeldi. nedenini hala bilmem ama sizinki de öyle bir durum sanırım.

1 ocak 2018 21:28

6. Olabilir sevgili arkadaşlar. Bir kere daha deneyecegim rahatsızlık devam ederse ileriki zamanda doktora danışıp alırım. Teşekkürler cevaplarınız için.

1 ocak 2018 21:33

7. sadece lense bağlamayın solüsyonda önemli

ben lenslerimi mutlaka kendi şişelerinden çıkarttıktan sonra 1 gün solüsyonda bekletiyorum hatta solüsyonu gün içinde değiştirip iyice o üzerindeki ana solüsyonun gitmesini sağlıyorum. air optix kullanmadım ama yapısı sert mi? eğer sertlik varsa ve ilk kez kullanıyorsanız buda bulanık yapabilir.

dia 14.20 gözüküyor markada acaba sizinde benim gibi 14.50mi gözünüze tam oturmadığı içinde yapabiliyor çünkü bulanıklık

1 ocak 2018 21:54

8. (yazar: sevdaninzillisi) göz capi ile ilgili de olabilir. Ama ben bilmiyorum ne yazik ki. Solusyonum biotrio. İkinci kez de duzelmezse artık takmam. Heves ettim biraz kursagimda kaldi :)) teşekkürler cevap için :)

1 ocak 2018 22:10