levis'ın ribcage modelini kullanan süslüler kalıbı nasıl?

özellikle 501 modeliyle kıyaslamanız gerekirse. bu arada bahsettiğim model (link: https://www.levis.com.tr/ribcage-straight-ankle-kadin-jean-pantolon-heart_118060 )

1. Suslucum ikisini de çok beğeniyorum. Ribcage biraz daha yüksek belli, göbek kısmını epey sıkıyor/toparlıyor. Arka cepleri yüksek, kalcaniz yuvarlak ve yüksek gibi duruyor. Şekil olarak zaten modelde bellidir. Bazıları kısa paça kullanıyor ama ben yere kadar paçalı tercih ettim. Bacak boyumu uzun gösterdi. Bir de 501e kısa olduğu için bu uzun olsun bari dedim. Topuklu bot veya beyaz sporla çok güzel oluyor.

Bu arada 501 le ribcage bedenim aynı değil, ribcage i bir beden daha büyük almıştım

16 aralık 2020 16:24

2. Bu arada önemli bir şeyi yazmamisim. Bahsettiğim 501 klasik olan değil. 501 cropped. Genellikle de cropped tercih ediliyor ama

16 aralık 2020 16:25

3. 501 cropped hiç sevmedim ben süslü düşük bel ve kalıbı da degisik.bu ribcagenin 4 rengi vardı birini sevince hepsini beğenip aldım.ben sitenin hesaplandığından 1 beden büyük aldım site 27 demişti ölçülerime ama ben sıkı olmadığım için 28 aldım çok güzel oldu. A1 in de dediği gibi popoyu çok şekilli çok güzel gösteriyor.yani açık renklerde özellikle o kadar yuvarlak yüksek top top duruyor.siyahi da çok güzel.sitede bedenini hesapliyor genelde tam olur bence.boyunu da ben sitenin benim için hesapladigini aldım.o da mankendeki gibi durdu.

16 aralık 2020 17:19

4. Şöyle söyleyim cropped ve klasik 501 benim vücut tipine yakışmadı, bu nedenle sevemedim.ribcage ise her vücuda cuk yakışacak bir model ve çok rahat yüksek bel nedeniyle.

16 aralık 2020 17:21

5. A2 süslü ya benim 501 cropped düşük bel değil aslında, yani evet ribcage kadar değil ama düşük bel asla olmadı. Yalnız levis'in sitesindeki görselleri beğenmiyorum. Orada mankene 2 beden büyük giydirip belini düşürüp biçimsiz şekilde çekmişler. Özellikle 501 crop için pinterestteki kullanicilarin gorselleri daha gerçek duruyor. Ama siz denemissiniz sanırım ona bisey diyemicem

16 aralık 2020 18:10