libidom çok yüksek sürekli seks düşünüyorum?

dalga geçmiyorum abartmıyorum sapık değilim trollük yapmıyorum gerçekten böyle bir derdim var. gün içinde sürekli seks düşünüyorum sürekli mastürbasyon yapıyorum sürekli porno izliyorum. yoruldum bitap düştüm artık. engel olamıyorum kendime. sabah uyanır uyanmaz seks düşünmekten yataktan çıkamıyorum bakın yemin ederim abartmıyorum uşenmezsem acelem yoksa mastürbasyon yapıp anca öyle kalkıyorum saat sabahın 9unda. gün içinde canım sıkıldı yapacak bişey bulamadım diyelim gene mastürbasyon yapıyorum. benim için çok sıradan bir aktivite bir saat boyunca porno izleyip orgazm olup banyo etmek falan. artık nemfomanyak olduğuma kanaat getirdim.

1. işsizlik zor tabi

25 haziran 2022 23:05

2. Süslü, işe gidiyor musun? Veya okula? Yani gün içerisinde odaklanman gereken başka bir şey yok mu?

25 haziran 2022 23:07

3. Banyo etmek...

25 haziran 2022 23:10

4. okulum bitti part time çalışıyorum. çalışma günlerini kendim ayarlayabiliyorum. ama yakında çıkacağım işten.

25 haziran 2022 23:11

5. bir gün gerçekten seks yaparsam normale mi dönerim yoksa iyice bağımlısı mı olurum hic bilmiyorum

25 haziran 2022 23:12

6. Süslü senin kadar olmasa da ben de böyleyim ama benim çok hoşuma gidiyor böyle olmak. Hatta şey düşünüyorum, bundan bi 10 yıl sonraki yaşımda belki böyle olmayacağım hatta belki isteksizlik gibi şeyler yaşayacağım bilemem. Bu yüzden keyfini çıkarıyorum. Bu arada çok inanmasam da sormak istedim burcunuz nedir ?

25 haziran 2022 23:13

7. Gerçek anlamda seksi yaşamadığını düşünüyorum, kendini tam olarak rahatlatamadığın için bu isteğinin daha sık tekrarladigini, gercek anlamda seks hayatın olduğunda bu isteğinin sıklığının daha makul seviyede olacağını düşünüyorum.

25 haziran 2022 23:15

8. A8 bana da öyle geliyor çünkü ruhen tatmin olamıyorum asla. mastürbasyon yerine bir erkekle gerçekten seks yapmak istiyorum ama özgüvenim o kadar düşük ki ve çevrem de o kadar saçma sapan ki yani yapamıyorum bir türlü. seksin benim için bu kadar ulaşılmaz bir yerde olması ona karşı olan arzumu daha da artırıyor galiba

25 haziran 2022 23:22

9. tasa ne sikacagim anonim 6 anlayamadım ne demek istediğini

burcum oğlak bu arada.

25 haziran 2022 23:23

10. Ss aynı bensin ben de hep düşünüyodum benim gibi olan var mıdır diye şimdi yalnız olmadığıma sevindim sen de yalnız hissetme diye yazıyorum.

Ben de ne kadar mast yapsam da yetmiyor artık gerçekten sevişmek istiyorum ama dışarıdan utangaç biriyim kimse libidomun böyle yüksek olduğunu tahmin edemez bence :)

Ve a7'nin dediği gibi ileride bir gün sevgilim olduğunda libidomun düşük olmasından korkuyorum o yüzden yüksek libido iyi bence. Birini bulana kadar düşmez umarım :d

26 haziran 2022 02:49