linkedin için foto çektireceğim?

vesikalık  mı koyuyorsunuz? ankarada fotoğrafçı öneriniz var mı

1. Ne para vericen fotorafçıya ya remini app indir fotonu yüklüyosun yapay zekayla sana profesyonel foto çıkarıo

9 ağustos 2023 16:57

2. süslü güzel bir foto olsun istiyorum çok emek harcadım master sertifikalar derken :)

9 ağustos 2023 16:58

3. O sırada 10 sene önce s3 ile çektiği fotoyu koyan ben...

9 ağustos 2023 17:11

4. o sırada efektli shoplu insta selfie koyan ben

9 ağustos 2023 17:19

5. Ben kendimi biyometrik tarzı karşıdan çekip sonra da arka planı silip beyaz yaptım. Sırf linkedin için fotoğrafçıya gitmek masraflı ve gereksiz geldi. Zaten çok gayrı resmi görünmediği sürece sorun yok. çoğu insan vesikalık falan koymuyor ki.

9 ağustos 2023 17:24

6. Herkese teşekkürler ben de bugün gidip foto çekilecektim ama üşendim buradaki yorumları okuyunca gerek kalmadı

9 ağustos 2023 19:12

7. öncelikle bence linkedin fotoğrafı çok önemli. özel bir fotoğraf çektirmeyi düşünmekle iyi yapıyorsunuz. linkedin'e rastgele foto, veasikalık veya selfie falan eklenmesi bence hiç profesyonel durmuyor.

ben kuaförümün çektiği fotoğrafı kullanıyorum adfaa kim görse özel çektirdim sanıyor.

bu fotoğrafı kullanmamın sebebi şu saçlarım çok düzgün tabii ki dalgalı fönlü, üstümde dümdüz beyaz bir üst var, portre modunda çekilmiş arka plan bulanık ve arka planda yuvarlak ışıklar vs çıkmış arka plandan mekanın ne olduğu hiç anlaşılmıyor (kuaförün girişindeki danışma kısmının dekoruydu sanırım). ben de minik gülümsemişim ama yüz ifadem ciddi. 32 diş sırıtılan fotoğrafları falan ben beğenmiyorum. hafif güven hissi veren bir gülümseme ve ciddiyet yakışıyor bence. bu ara hatta fotoğrafı yenilemek istiyorum. yine aynı mantıkta bir fotoğrafı gün ışığında bir arkadaşıma çektiririm.

fotoğrafın kalitesi yüksek olsun, saç makyaj sade ama çok düzgün olsun, outfit sektöre göre değişir ama bence sade beyaz veya siyah bir üst yeterli. portre modunda ve iyi ışıkta çekilmiş bir foto, bir de renkleri biraz düzenlersiniz mis.

10 ağustos 2023 15:16