lisede herkesin mi sevgilisi vardı???

lisedeyken sevgilim hiç olmadı, hep flört aşamasında kaldılar. kime sorsam lisedeyken sevgilileri varmış, çoğu ilk cinsel ilişkilerini o zaman yaşamışlar. sevgili konusunu başka insanlarla flörtleşerek aşabiliyordum. ama cinsel ilişki aklıma bi gelmemişti. kendimi bazen özellikle bu konuda kötü hissediyorum.  sanki herkes o zamanlar sevişip mutlu olup gezerken ben sadece twitter'da takılmışım arkadaşlarımla avm'ye gitmişim, kafeye gitmişim gibi hissediyorum.

1. o zaman sevgililerimiz/eşlerimiz lisede şuanki seviştiklerinden daha mı heyecanlılardı? o zamanın heyecanı diye bir şey olduğu doğru, ama böyle kısıtlamak bence yanlış ya siz ne düşünüyorsunuz?

keşke geçmişe dönebilsem diye düşünüyorum artık.

10 mart 2021 14:31

2. a6 valla kafama takıyorum ya, eksik mi yaşadım ben mutluluklarımı gençliğimi diyorum

10 mart 2021 14:32

3. Lisede karşılıksız aşıktım maalesef. 4 Senem öyle geçti. Kısa bir ilişki teşebbüsüm oldu ama sevdiğim çocuğu görünce perişan oluyordum, ayrıldım. Ama arkadaşlarımın yüzüklü filan uzun ilişkileri oldu hep. Tuhaf geliyordu o dönem o ciddiyet ama üç kişi de o sevgilileriyle evli su an. Ben de eşimle lisede tanışmıştım, ilişkimiz çok sonra başladı.

10 mart 2021 14:51

4. Ama bunda linç edilecek bir şey yok ki

10 mart 2021 15:16

5. benim 9-10.sınıfta ilişkim vardı. o zaman 14 15 yaşındayım tabi tamamen saf aşıktım. öl dese ölürdüm cidden öyle bi aşk. tabii artık o eski saf kız değilim ama o saflığı, o yaşların masumiyetini çok özlüyorum ben. birine aşık olmak, onun da sana karşılık vermesi, telefonda ilk seni seviyorumu duyunca hıçkıra hıçkıra ağlamak falan... o yaşlarda ilişkiler cinsellik odaklı olmadığı için tamamen saf aşktan sevgili oluyorduk. büyüyünce düşünmemiz gereken bir ton şey giriyor işin içine ilişkiye başlamadan önce. ailesi nasıldır, işi gücü nasıldır, karakteri nasıldır, ev işlerine bakış açısı nasıldır vsvs. daha mantıksal yaklaşmak zorunda kalıyoruz. küçükken bunlardan bi habersiz sadece aşık olup sevgili oluyorsunuz. bu basitliği, salt aşkı özlüyorum ben de. eğer sizin de kaçırdığınız için üzüldüğünüz şey buysa anlayabiliyorum sizi. ha iyi bi ilişki miydi o yaştaki ilişkim? kesinlikle hayır. şu an o kişi karşımda gelse onla sevgili olur muyum? kesinlikle hayır. ama işte o yaşta hiçbir şeyi hesap etmeden direkt aşık olmanın kendisi bile o kadar güzeldi ki bunların önemi kalmıyodu.

10 mart 2021 16:14

6. benim oldu ama okulumdan hiç olmadı çünkü kadınlarla beraber oluyordum. :d ben de mesela bazen aynı okulda yaşanan şeylere özeniyorum hiç olmadığı için ama o dönemde benim gibi kadınlardan hoşlanan ve bunu birbirimize itiraf edebileceğimiz bir ortam bulmak imkansıza yakındı, o yüzden sevgililerim hep okul dışından olmuştu. bence her yaşta yaşanan ilişkinin farklı bir tadı var. 16 yaşımdaki ilk ilişkimde çok daha deliydim evet çünkü ergendim. ama daha geç yaşasam da üzülmezdim sanırım ya bence geçmiş bitmiş bir dönem için üzülmenize değmez.

10 mart 2021 16:32

7. lisede iki tane sevgilim olmuştu. ilk öpüşmem lisedeyken olmuştu ama cinsellik yaşamadım. yaşasam belki pişman olurdum çünkü şu an o yıllarda karakterimin oturmamış olduğunu düşünüyorum. bir de o zamanki ilişkilerime baktığımda olmasaydı da olurmuş diyorum. ilişkilerim kötü değildi hatta biri baya uzundu ama o zamanlar kendimi tam bulamadığım için ilişkileride sağlıklı yaşamamıştım. bence lisede ilişkisi olmayan insanlar hiçbir şey kaybetmediler.

10 mart 2021 16:45

8. a4 burada yorumlar yapılıyor hayır eksik kalınmadı diye, örnekler veriyor.

siz neden hala bu düşüncede kaldınız ki??

10 mart 2021 18:09

9. şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. lise dahil tabii ki. 20 yaşındayım temmuzde 21 olucam az kalmış be 0 ilişki 0 flört. yani soru sahibi bir şeyler kaçırdın mı bilemem ama benim de olmadı yalnız olmadığını bil diye yazdım. peki şu an kaç yaşındasın liseden sonra oldu mu senin?

10 mart 2021 20:22

10. a16 liseden sonra hayatıma hep birileri girdi süslü. giren kişileri de hep geçmişlerinden dolayı kıskandım çünkü yaşadığımız şeyler eşit değildi.

10 mart 2021 20:49