lustral 1 hafta kullanilmasa ne olur?

süslüler ilacım bitti lustral 50 mg kullanıyorum 2 gündür içemiyorum ve haftaya pazartesi psikiyatri randevusu alabildim recetesiz alacak param yok. 1 hafta kullanmasam nasıl etkileri olur psikilojimi sağlığımı çok kötü etkiler mi?

1. Bas donmesi vs olabilir gerekirse eczaneden borc olarak alin.1 haftada tedaviniz bosuna sekteye ugramis olur

24 ekim 2022 20:39

2. Süslüm eczaneden borç nasıl alınır ki yaparlar mı öyle bir şey :(

24 ekim 2022 21:06

3. Süslü tanıdık bir eczaneden veya herhangi bir eczaneden durumu açıklayarak parayla almayı teklif edin. Normalde reçeteli kullanıyorum randevu bulamadım tedavimin sekteye uğramasıni istemiyorum vs diyerek. Eğer bu şekilde hiçbir eczaneden alamazsan yine durumu açıklayıp haftaya reçetesini de getireceğini söyleyip randevu bilginizi falan gösterebilirsiniz. Ben de aynı ilacı kullanıyorum iki kez bu şekilde almak zorunda kalmıştım randevu bulamadığım için. Bir de doktorunuzla görüşünce böyle bir sorun olduğunu eğer bu ilaca devam etmeyi uygun görüyorsa üç aylık yazmasını veya rapor vb bir şey vermesini danışabilirsiniz biz böyle çözmüştük durumu. Bu arada canım psikiyatrim cehennem gibi bir hayattan normal insan depresifligine yükseltmeyi başardığı için çok teşekkür ederim inşallah yolu açık olur 🤎 ( aslında bu yoktu içimden geldi 😂)

24 ekim 2022 22:27

4. Nsbdjdndns süslüm çok teşekkür ederim de reçetesiz alacak param yok bu hafta için bi de :(((

25 ekim 2022 01:21

5. aile sağlık merkezindeki doktora yazdıramaz mısınız? daha önce reçetesiz anti depresan satamayacağını söyleyen bir eczacı bana bunu önermişti.

25 ekim 2022 08:46

6. Süslüler çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Nasıl hallettigimi anlatiyim size de. Eczaneye gidip haftaya randevu aldım şuan ilacım bitti çok kötü başım dönüyor şimdi alsam haftaya reçete getirsem olur mu dedim kutunun içinden 1 blister verip kutunun üzerine adımı telefon numaramı yazdı ve aldım :3

26 ekim 2022 05:22

7. Sevindim halletmiş olmanıza, geçmiş olsun 💜🌸