müstakbel kayınvalideye doğum gününde çiçek göndermek?

selam süslüler. sevgilimin ailesiyle tanışıyorum bir süredir. önümüzdeki hafta sevgilimin annesinin doğum günü. sevgilim şu an askerde olduğu için annesine hediye ve ya çiçek gönderebilecek konumda değil. bende hem sevgilimin adını hem de kendi adımı yazarak bir çiçek göndermeyi düşündüm. ama nota doğum günü mesajı yazıp, isim kısmına hem kendi hem sevgilimin adını yazarsam direkt evli gibi komik mi olur? nasıl bi jest yapsam bilemedim. bu arada kendisini cok severim o da beni sever tatlış biridir. bu isim kısmını n'apsam?

1. Ben ikimizin ismini yazmazdim, ozellikle resmiyete dokulmemis bir iliskiyse fazla hevesli gelin gibi gorunebilirsiniz. Bir hediye almak istiyorsaniz bence ayri bir cicek gonderin.

19 eylül 2020 20:51

2. Mustakbel kayinvalide ile hatta gercek kayinvalide ile yuzgoz olmayin. Hediye gondermeye hiiic ama hic gerek yok. Illa gondermek istiyorsaniz tabii ki kendi adinizla gonderin. Sevgilinizin kendi annesine alacagi hediyeyi onun adina dusunmek, cicege isim yazdirmak falan cringe bence.

19 eylül 2020 20:53

3. İki ayrı hediye gönderebilirsiniz. Sevgiliniz adına gidecek çiçekte sadece onun adı yazmalı bence de :)

19 eylül 2020 20:54

4. Kesinlikle kendi adınızı yazın sadece. Erkek arkadaşınız illa bir şey göndermek istese ya sizden ya da herhangi bir başka yakınınızdan onun adına bir şey göndermenizi rica eder zaten. Yüz göz olma diyenlere de bakmayın bence, kibarlık güzel şey. Kır çiçeklerinden oluşan tatlış bir buket gönderebilirsiniz bence.

19 eylül 2020 20:55

5. Yani gerek yok bile bence göndermenize, aynı şeyi o size yapmazdı, biz saf gibi iyi niyetli olup yaranmaya çalışıyoruz

19 eylül 2020 21:02

6. süslüler evet resmi bisey yok nisan vs. ama askerlik dönüşü düşünüyoruz. açıkçası benim içimden geldiği için göndereceğim. zaten abartı bişey değil bi çiçek göndereceğim sadece. kendisini gercekten sevdiğim için ve kendisininde o bilinen cazgır kaynana gibi bi tip olmamasından kaynaklı sanırım. bu arada kendisi de benim için inceliklerde bulunacak biri bunu sohbet ederken anlıyorum zaten bana değer veriyor. illa bana maddi olarak birşeyler alıp vermesi gerekmiyor.

19 eylül 2020 21:07

7. Süslü ben de annesinin doğum gününde aynı şekilde sizin gibi göndermiştim sevgilimle ikimizin ismini yazıp. O askerde değildi ama annesine çiçek göndermesinin güzel bir jest olacağını söylemiştim ben almıştım çiçeği ama onun adını da yazmıştım annesi mutlu olsun diye çünkü oğlu bana almasına rağmen annesine hiç çiçek almamış bu zamana kadar. bence cringe filan değil çok güzel bir jest herkesin de düşünebileceği bir şey değil zaten. Bu ince biri olduğunuzu gösteriyor. Ha tabi her kayınvalide bir değil ama benimkisi jestlerden anlayan ona göre de karşılık veren bir kadındı. Bence fikriniz çok güzel gönderin derim.

19 eylül 2020 21:44

8. ben de normalde kendi adımı yazardım sadece ama oğlu uzakta olduğu için ve koşullardan dolayı gönderemediği için onu da unutmamış olayım diye yazsam mı diye düşündüm. siz nota x&y şeklinde mi yazmıştınız? ben çok davetiye de yazılmış gibi olmasın istediğim için soyadımla beraber yazıp sevgilimin de adını soy adını yazmayı düşündüm umarım karakter sayım yeter :d

19 eylül 2020 21:57

9. Süslü ben x&y şeklinde yazdım bence soyadı yazmak çok gereksiz. Oğlu sonuçta ve siz de haliyle soyadını bildiği birisiniz.

19 eylül 2020 21:59

10. öyle yaparım sanırım bende çünkü öbür türlü sığmaz zaten. alt alta ekleyebilirsem daha tatlı olur ama ciceksepetinde bu özellik var mı bilmiyorum

19 eylül 2020 22:40