mabel ismi nasıl sizce, çok mu özenti?

selam, mabel ismi nasıl sizce kızlar? normalde sade basit isimlerden hoşlanırım kız olsun oğlan olsun. elif, ayşe, mert, toprak, cem gibi isimler.  mira, lila tarzı isimleri beğenmiyorum sizce mabel ismi de o kategoriye mi girer?

1. Evet bence o kategoriye girer bayağı zorlama isim bence.

18 mart 2021 15:38

2. @anonim 1 Hadi yaa :( tınısı falan çok hoşuma gidiyor, teşekkürler görüşün için

18 mart 2021 15:41

3. özenti değil. ama ismin hayatı etkilediğini düşünüyorum. aklı beş karış havada olabilir.

18 mart 2021 15:43

4. Evcil hayvan ismi gibi üzgünüm

18 mart 2021 15:46

5. Gerçi abd'de köpeklere en çok koyulan isim bella'ymış. Çocuklarına da koyuyorlar. Bizde köpek ismi diye dalga geçerler:d

18 mart 2021 15:47

6. Mabel ismi mabel matizden değil,Buket Uzunerin Kumral ada mavi Tuna kitabında geçiyor. Orada ezik,paronoyak bir karakterin ismi ama ismi yaşatacak olan doğacak bebek. Yani siz ismi dilediğiniz gibi kategorize edin. Çocuk o ismi Abdurrahimde olsa yaşatmasını normaline etmesini biliyor :)

18 mart 2021 15:50

7. Mabel pines geldi direk aklıma , bir süslü daha demiş yaşasın gravity falls kardeşliği :)

Süslü turkiye icin konuşuyorsak mira daha güzel olur mabeldan

18 mart 2021 15:51

8. Kötü bi isim :(

18 mart 2021 15:58

9. Çok teşekkür ederim hepinize görüşleriniz için. Cinsiyeti erkek bu arada. Aklıma beğenmediğim erkek ismi gelmedi o yüzden kız isimleri yazdım karışık yazmışım orda biraz

18 mart 2021 16:00

10. (link: https://images.app.goo.gl/SoSvLWNfEhpyPUe57 Aklıma direkt bu cikolatalar geliyor, bayramda hep bunu alırdik.)

18 mart 2021 16:03