makyajsız da güzel görünmek için ipuçlarınız var mı?

iyi geceler süslüler, bazı kadınlara bakıyorum makyajsızken de ışıl ışıl görünüyorlar. sizin böyle görünmek için yaptığınız şeyler var mı?

1. cildi neme doyurmak ve c vitamini, niasinamid gibi ürünleri kullanmak önemli

3 mayıs 2020 00:04

2. valla süslü onlar direkt güzeller bence. yani yazıldığı gibi nemlendirici vs önemli ama yüz hattı, ağız-burun-çene- kaş- kirpik- göz şekli en çok fark yaratan şey bence. o doğal ışıl ışıllık güzel gözle, doğal uzun kirpiklerle, dolgun dudakla oluyor. zaten makyajla elde etmeye çalıştığımızda o, güzel yüz illüzyonunu ortaya çıkarmak. dudağı dolgun, kirpiği uzun göstermek, kontür yapmak bu amaca hizmet ediyor.

3 mayıs 2020 00:22

3. benim yüzüm çok renksiz; banyo yaptıktan hemen sonra sıcak suyun etkisiyle yüzüme biraz renk geliyor, etkisi uzun sürmüyor ama o halimle kendimi çok daha iyi hissediyorum.

saçıma bakım yaptığımda (şekil vermekten bahsetmiyorum) ışıltısı yüzüme de yansıyor gibi geliyor zaten bakımsız saç/kirli saç + makyajsız/uykusuz surat felaket bir kombo benim için. uyku maskeleri ya da uykudan önce kayısı çekirdeği yağı sürmek cildimde blur etkisi yapıyor ufak tefek kızarıklar gidiyor.

bronzlaşmak zararlı ama benim gibi soluk, mat beyaz tenliler için hafif makyaj kadar etkili bir görünüm sağlıyor; mor göz altları, kızarıklıklar, küçük lekeler gidiyor; kızarmış yanaklar, parlak elmacık kemikleri geliyor. tabii sonra aylarca çillerle uğraşmayı göze alırsanız.

ben de etkili olan şeyler bunlar elbette çeşitli gıda takviyeleri, botox, dolgu tarzı daha efektif işlemler vardır ama henüz denemedim.

3 mayıs 2020 00:29

4. güzel ve parlak saç. tiftiksiz, akışkan saç.

ikincisi takı takmak.

3 mayıs 2020 00:32

5. Genetik işi süslü bu. Ben mesela makyajsız çok soluk duruyorum ama kardeşimin yanakları pembe makyajsız hali bile benden daha canlı duruyor. Kirpikleri de uzun ve gür bana oranla ondan makyajsız gayet canlı duruyor kendisi. Ben allıksız ve rujsuz çıkamıyorum:(

3 mayıs 2020 00:32

6. Öyle görünenlerin çoğu hafif kapatıcılığı olan bir bb krem veya fondoten sürmüş ve göz altlarını vs. Kapatmıs oluyor süslü. Aynı zamanda hafif allık/highlighter, kirpik kıvırıcı, kaş doldurma, doğal renk bir ruj vs. De oluyor. No make up make up yani.

Benim cildimde de bakıldığında çok bir kusur yoktur ama mesela bir bb krem bile sürsem çok şey değişiyor, o donukluk gidiyor ve ışıltı geliyor. Sadece bb krem sürdüğüm için de insanlar makyaj yok sanıyor..

3 mayıs 2020 00:33

7. İyi nemlendirilmiş cilt,C vitamini içeren bakım ürünleri.Geçen sene şehir dışında yaşayan bi arkadaşımda kalmaya gitmiştim birkaç ay önce o da bana geldi uzun süredir düzenli bakım yapmıyordum bana demişti ki bana geldiğinde cildin çok dolgundu ve parıl parıldın:( Nem maskeleri kullanabilirsiniz cilt tipinize göre

3 mayıs 2020 00:40

8. Kaliteli uzunca bi gece uykusu

3 mayıs 2020 02:11

9. uykuyu iyi almak, şiş olmayan göz kapakları, nemlendirilmiş puf puf cilt, bakımlı kaş, temiz hacimli saç. ama bence de denildiği gibi bu işin büyük kısmı genetik, kalan kısmı için cilt bakımı.

3 mayıs 2020 15:57