mali müşavir yanında iş öğrenmek için işe başladım?

kendimi daha iyi geliştirmem için ver haksızlığa uğramamak için bana ne önerirsiniz? henüz üniversite öğrencisiyim. her türlü fikre akla açığım. nelere dikkat etmeli, nelerden uzak durmalıyım burada

1. Öncelikle hayırlı olsun. Malı müşavirlik ofisleri işin mutfağıdır aynı zamanda da yorucudur. Orada muhasebeyi iyice oturtursun. Atılgan olman lazım tabi. İşi öğrenmek istiyorsan mutlaka herşeyi sor öğrenme çalış. Kaç kişisiniz bu arada? Atılgan ol derken o dengeyi onu iyi ayarlaman lazım yoksa iş yükünün çoğu sana kalır.

Sadece mükelleflerin evraklarını işlemekle kalma fatura fiş vs. Sgk işlemleri, bordro, vergi dairesi işlemleri vs onlara da aşinalığın olsun.

14 ağustos 2020 11:44

2. İşi kaptıktan sonra iş hayatına şirketlerin muhasebe departmanlarında devam edersen herşeye biliyorum diye atılma o iş üstüne yapışır. Bilmiyorum diyeceksin. Ben bazen bildiğim şeylere bilmiyorum diyorum. Çünkü iş hayatında millet birine iş yıkma derdinde

14 ağustos 2020 11:48

3. Ne okuyorsunuz ya da mezunusunuz süslüler ?

14 ağustos 2020 13:11

4. Sadece işlemeye bakmam diğer konularıda merak ediyorum zaten. Burda bile biraz bilgim olmasına rağmen hiç bilmiyorum dedim:) ve işletme okuyorum 3. Sınıfım

14 ağustos 2020 13:24

5. Tek düzen hesap planı, aktif pasif hesapların işleyişini zaten bilirsin. Prtaiğe dökeceksin. Anon 2 ben bankacılık mezunuyum.

14 ağustos 2020 13:29

6. Soru sahibi hangi muhasebe programını kullanıyorsunuz?

14 ağustos 2020 13:32

7. Luca kullanıyoruz, hangi program oldugu önemli mi?

14 ağustos 2020 13:34

8. Luca diğer muhasebe programlarına göre en kapsamlı program. Kursunu almayı istiyorum aslında bakalım. Ben eta, logo go, logo tiger ve mikro kullandım ama her malı müşavir lucayı tavsiye ediyor. Dğer programlar biraz hantal

14 ağustos 2020 14:39

9. Ben 2017 de mezun oldum kpss ye hazırlandım olmadı, malı müşavir yanında işi öğrenmek için iş arıyorum ama bulamıyorum ücret bile almasam olur yeter ki işi öğrenciyim kafasindayim. Siz nasıl buldunuz süslüm tanıdık aracılığı ile mi?

15 ağustos 2020 02:09

10. Süslü okuldan hocama bahsettim durumu o yönlendirdi direkt. İlk gittiğim yere girdim. Asgari ücret bile vermiyorlar. Bende sizinle aynı kafadaydım. Umarım bulursun umarım

15 ağustos 2020 22:29