manga grubu hakkında konuşalım mı biraz?

ben küçükken bayılırdım eurovisiondan sonra hiç dinlememeye başlamıştım ki tekrar sardım ergen kızlar gibi hissedyorum süslüler. eminim sizin de ergenliğinize veya çocukluğunuza dokunmuş bir gruptur? ne düşünüyorsunuz grup üyeleri olsun yaptıkları müzik vs. açıkçası ikinci olup şu an bulundukları konum beni üzüyor değerleri bilinmedi

1. Ben de seviyordum. Linkin Park denirdi benzerdi de ama sonra söndü gerçekten. Ferman soyadını bilmiyorum ama çok tatlı idi.

14 temmuz 2019 23:52

2. Eurovision sonrası çok iyi çıkış yakalamıșlardı ama ya iyi değerlendiremediler ya da başka şeyler bilmiyorum. İlk albüm zamanı zaten Türkiyede alternatif rock ve metal zamanıydı çok iyilerdi. Birçok konuda ilkleri yaptılar bkn bir kadın çizeceksin kllbi. İkinci album de bence çok iyidi müzikler ve sözler çok iyiydi ama dediğim gibi sonrası yok. Neden ve nasıl böyle oldular bilmiyorum fazla deneysel takıldılar bir ara da yıldız Tilbe ile şarkı çıkarmak da neydi yani. Ergenken ben de tam manga fandım süslü. Daha neler söylerim neler yani

15 temmuz 2019 00:03

3. Şehri hüzün albümü ülkede yapılmış en iyi albümlerdendi bence. Sonra düşüşe geçtiler  ama 1 yıldır toparlanmaya çalıştıklarını hissediyorum

15 temmuz 2019 00:09

4. Geçen yıl bana da tekrar manga aşkı geldi, o zamabdan beri bıkmadan dinliyorum. Aslında şuan popülerlerini kaybetmeleri bana doğal geliyor. 2008 yılı civarı bu şekilde müzik yapan pek çok grup vardı ve o tarz müzik popülerdi. Şimdi ise öyle rock grupları pek tutmuyor. Şimdi popüler olan farklı bir rock türü var vr manga bu türün çok dışında. Her ne kadar tarzları albümden albüme biraz değişse de mevcut gruplara göre daha emo oldukları gerçeği değişmiyor. Birde turntabledaki herif gruptan ayrılınca eskisi kadar iyi şarkı çıkartmamaya başladılar. Günümüz şartlarında iyi şarkılar ancak insan o eskiye alışınca beklentiyi yüksek tutuyor. Ama yine de manganın oldukça kemik bir kitlesi var, pek çok grubun başaramadığı bir şey. Birde manga da yine pek çok grupta olmayan nostaljik hava var. Arkadaş grubumda bazen konusu geçtiğinde herkes diret ergenlik dönemini, ilk aşkını falan hatırlıyor. Diğer hiçbir grupta bunu görmedim. Bunu nereye bağlasam bilemedim ama keşke eski havalarını keşke yakalasalar. Üşenmeyip okuyanlara teşekkürler kfkfldlbpdpb

15 temmuz 2019 00:14

5. Manga konserine gitmiştim yıl 2013 fazla beklentim yoktu ama bayıldım bugüne dek gittiğim en iyi konserler arasında rahat ilk 3e girer

15 temmuz 2019 00:21

6. üslüler hepinizinkini teker teker okudum teşekkür ederim ilginize. bence de şehr-i hüzün türkiyede yapılmış en iyi albümlerden. tespitlerinize genel anlamda katılıyorum galiba en çok emek verdikleri ve en güzel olan albümleri şehr-i hüzün zaten ki ilk albümleriyle arasında bayağı yıl var.

ferman çocukluk aşkım ve konserlerine hiç gidemedim çok isterim gitmek ben de güzel olduğunu çok kişiden duydum yine.

Sanırım piyasa ve türkiyedeki popüler müziğin tür değiştirmesinden çok etkilendiler. Yeni albümlerinden eski tadı tabi ki alamadım ama tekrar yükselişe geçmelerini çok isterim.

15 temmuz 2019 00:40

7. süslü siz ilklerdensiniz ya ne hoş :) ben anca dursun zaman,bir kadın çizeceksin, roko reklamı falan bunları hatırlıyorum ki çok küçüktüm zaten :D hala pek büyümedim yani

15 temmuz 2019 00:45

8. Geçen gün ben de ekşi sözlük’e konuk oldukları videoyu izledim, çok büyümüşler, değişmişler gibi geldi:/ ferman çocukluk aşklarımdan biriydi, videoda da çok sempatikti, eurovision röportajlarında neden ‘my name is Förmın’ dediğini açıklamaya çalılıyor falan djıdkxkx izlemenizi öneririm:)

15 temmuz 2019 01:13

9. Ben hala seviyorum eski şarkılarını, keşke aynı çizgide olsalardı ama tarzları değişti ://

15 temmuz 2019 01:15

10. izledim ekşi sözlüğü süslü, ondan beridir böyleyim