manifest dizisini bitirenlere soracağım bir soru var spoiler içerir cevap kısmına yazacağım?

1. Grace dirilecek mi yaa çok üzgünüm ilk sezon hiç sevmiyordum ama sonra çok sevmiştim. Kadın gün yüzü görmedi öldü.

29 eylül 2023 00:29

2. Haha süslü ben de detay vermeden sadece soruna cevap vereyim, evet Grace'i göreceksin ama dirilme gibi değil

29 eylül 2023 00:33

3. kızım biri gelip şak diye dizinin sonunu yazsa yandın böyle soru mu olur kskdhsg bence benim cevabımdan sonra asla okuma yorumları.

29 eylül 2023 00:37

4. A2 flashback şeklinde mi yoksa başka olaylar mı olacak? Sanırım sonla alakalı jdjdjd şu an olayların geliştiği evrende dirilmiyor sanırım bu üzdü :(( paralel evrende de bir şeyler yaşanacağını görmüş bulundum sanırım gracei burada göreceğim :((

Diğer anonim Bana spoiler verebilirler süslü benim izleme hevesim kaçmıyor devam ederim zaten bitirmek üzereyim 2 gün içinde djjdjd bu riski göze alarak sordum

29 eylül 2023 00:45

5. süslü başka olaylar olacak uçakla geri dönecekler kayboldukları güne ve grace aslında hiç ölmemiş olacak yani. en çok olive ile sevgilisine üzüldüm çünkü sevgilisi döndüğünde olive küçük kız olmuş olacak 5 sene önce.

29 eylül 2023 00:57

6. Ciddi misin süslü spoiler aldım ama daha çok heyecanlandım çünkü bu spoi bin tane soru getiriyor insanın aklına zeke x mick mesela xjdjjd bu arada tj mısıra gittiği için 3. Sezonda hiç yoktu hatta olive levi diye biriyle sevgili oldu en son. tj 4. Sezonda tekrar mı dönecek, olive ile ilişkilerine devam edecekler mi? Ben o ilişkiyi bitti olarak yorumluyordum jdjd

29 eylül 2023 01:10

7. evet mısırdan geri dönecek olive ile beraber olacaklar çok sevecekler birbirlerini ama sonunda en çok tj yanacak. :(

29 eylül 2023 01:13

8. Offf tj'i çok severim üzüldüm süslü. Sonu öyleyse en azından annesine kavuşmuştur. umarım mutlu sondur herkes sürüm sürüm süründü. Özellikle jared için çok üzüldüğüm bir gün bugün djjdjd toksik erkekliğini sevmesem de bazen uyuz olsam da michaela için çok şey yaptı ama başına gelmeyen kalmadı, ilişkilerinde bir türlü dikiş tutturamadı hak ettiği takidri de görmedi herkes mutlu olsun lütfen :((

29 eylül 2023 01:25

9. herkes aşırı mutlu oluyor çok güzel bir son süslü merak etme.

29 eylül 2023 02:01

10. İçim rahatladı teşekkür ederim süslümm