mantığı ağır basan ve terkeden erkek geri döner mi ?

1. süslü mantığının ağır bastığından emin miyiz belki direkt içind eduygu bitmiştir? ayrıca herkesin o sana kesin dönecek dediği erkek arkadaşım seni seviyorum diye diye ayrılmasına rağmen dönmedi

4 kasım 2020 09:55

2. Anonim1 eminim çünkü hiçbir sorunumuz yoktu sadece bir tartışma başladı ve ikimiz de hatalıydık ben özür diledim ama o bitirdi. Bu arada nasıl aştın bu durumu ne kadar sürdü çok kötü hissediyorum hep uyumak istiyorum uyaninca her sey kötülesiyor

4 kasım 2020 09:59

3. benim de aynı şekilde bir tartışmada hatta ufak bir tartışmada bitti ve feriştahı gelse beni sevgilimin o tartışma için terkettiğine inandıramaz süslü. ufak bir tartışmayla onca emek verdiğimiz ilişki bitmez. valla ilk 3 gün kalp sıkışması bitiyor. ilk 1 ay full aklında hiç çıkmıyor. başkalarıyla flörtleşerek zaman geçirdim. altıncı aydan sonra gözümün önünde aşk yaşasa iplemezdim. inşallah her şey gönlünce olur inan her şey geçiyor hayatta atlatınca farkediceksin

4 kasım 2020 10:03

4. Ayrılma konusu kötü bir durumda benim onu umursamamamı düşünmesi ama böyle değil neyse dönmez haklısınız

4 kasım 2020 10:17

5. Anonim 1 çok teşekkür ederim inşallah atlatirim şu an ondan başka tek sey dusunemiyorum çok caresiz hissediyorum

4 kasım 2020 10:19

6. canım ya inan geçecek, ben kedni kendime allahım bu geçmez ömür boyu bu acı sürecek mi diyordum. çaresizlik, sevilmemişlik hepsi üst üsteydi. kaç yaşındasın bilmiyorum ama haftaya bugün uyandığında daha iyi olucaksın

4 kasım 2020 10:42

7. Ben de tam olarak öyleyim gecmeyecek sanki hiç 25 yaşındayım ama çok güçsüz ve duygusalim ve o benim için en iyisiydi en mükemmeliydi sanki

4 kasım 2020 11:01

8. mantığı ağır basan erkek dönmüyor dönmeyeceğini de belli ediyor aslında anlıyorsunuz. sımdiye kadar bir kere oldu. kaybettiğimi anlamıştım.

4 kasım 2020 11:08

9. döner ama siz ne zamanki onu umursamayıp hayatınıza devam edersiniz o zaman döner.

4 kasım 2020 22:49