massimo dutti jeanleri parasına değer mi?

modelini beğendiğim jean yapan markaların dikişlerini ve kalıplarını beğenmiyorum vücut tipime uymuyor. massimoda bir jean buldum 2500 lira. bu gerçekten bi savaş haline geldi benim için. çok yoruldum lanet olsun parası neyse verip 2 renk birden alıp bu dosyayı kapatmak istiyorum. uzun yıllar giyer miyim? diz yapıyor çok bollaşıyor mu? renkleri atıyor mu?

1. Levis denedin mi süslü? Masaimoya göre daha ömürlük. Her markada jean konusu biraz değişken bu arada. Lycralı(az miktar) değilse ve darsa model her türlü diz yapar zaten. Ama bol modellerde öyle bi sıkıntı olmuyor zara da olsa.

21 ekim 2024 13:31

2. Bir tane Massimo mavi renk jean im var 2019 da almıştım taş gibi taşlar gibi fiyatını bilmiyorum eder mi o kadar ben o zaman indirimden 300-350 civarı bir şeye almıştım (cries in eski türkiye)

21 ekim 2024 13:41

3. levis jeanleri beğenmiyorum. o "taş gibi" olan jeanlerle rahat edemiyorum. yüksek bel sevmiyorum orta bel straight fit jean arıyorum zarayı çok beğeniyorum onlarca pantolon denemişimdir ama beli büyük geliyor ve ağ kısmı çift dikiş olduğu için pot duruyor. kalçam geniş bacaklarım ince bu yüzden bacak aramda üçgen boşluk oluşuyor, berbat bir görüntü. yine yakın zamanda çok güzel bir jean hem renk hem kumaş olarak her şeyiyle bershkada buldum aldım ama onda da aynı şekilde ağ dikişi çok kalındı, bacak aramdaki boşluk yüzünden katlanıp vulvama batıyor dikiş. bilmiyorum anlatabildim mi... şuan içime sinerek giydiğim sadece 1 pantolonum var, mavi new york modeli. kesimi duruşu rengi vücuduma oturuşu cuk. kumaş esnek ama diz yapmıyor. ama onun da beli bi tık yüksek kalıyor mesela otururken rahat edemiyorum. bi denemediğim mango kaldı. küçük bi şehirdeyim mağazada hiçbir şey bulamıyorum online siparişlerde de teslimat 22 gün görünüyor...

21 ekim 2024 14:04

4. Süslü ben bir butikten massimo jean aldım gördüğüm en kaliteli jean kumaşı olabilir. Hem tok hem biraz likralı hem de asla diz yapmıyor inanılmaz bir pantolon çıktı. Bütçem olsa bundan sonra jeanlerimi ordan alırdım ama maalesef ki butiklerde yakalayabilirsem anca.

21 ekim 2024 14:17

5. Kot işi şans işi, massimodan alıp 2 ayda mahvolan kotum oldu. Kot için bence sadece kot satan yerler daha iyi

21 ekim 2024 16:01

6. Süslü bu deneme işi içim indirimden alıyorum ben. Zata mango şu bu indirim zamanı alıyorum bir kaç tane bakıyorum. Öyle öyle fikir sahibi oldum. Zara'nın kotları güzel ama her modeli değil. Bu arada dolapta massimo ve zara satan tekstilci gördüm bayağı satışı var ve alanlar memnun. Ufak tefek hataları oluyor.

21 ekim 2024 16:04