mast yaparken bazen aldatma hikayesi geçiyor kafamdan ve bunu çok sağlıksız buluyorum sizce de öyle mi?

biraz garip bir soru ama merak ettim. daha önceki ilişkilerimde de aldatmadım ama masturbasyon vs yaptığımda bazen kafamdan aldatma senaryosu geçiyo ve kendimden tiksiniyorum sonra. bu porno sektörünün kafamıza soktuğu bi fantezi mi yoksa aldatma huyu içimde bi yerlerde mi bilmiyorum. aldatmadım, aldatmayı da düşünmüyorum ilişkim olduğunda ama bu fikirden zevk almak garibime gitti. tek ben mi böyleyim?

1. Rol ve fantezi. Bana çok garip gelmiyor. Erkek arkadaşımla sevişirken biz de konuşuyoruz roller oluşturuyoruz anlık daha ateşli geçiyor ne yalan söyleyeyim. Mesela ben daha teslim olmaya yatkınlen günlük hayatta dominantımdır gibi gibi

4 ağustos 2023 12:51

2. Bazen erkek arkadaşımın plumber olduğunu, kendimin öğretmen olduğunu, ya da ev sahibi kiracı rollerimiz olduğunu falan düşünüyorum snsjdmd hayal gücü katmayı sonradan öğrendim ben de baya güzel oldu

4 ağustos 2023 12:53

3. Mast esnasında tecavüz fantezisi kuruyorum ama tabi ki asla hayatımda böyle birşey olsun istemem, mantık aramamak lazım bence.

4 ağustos 2023 12:56

4. 4-5-6 yaşlarındayken tvde izlediğim içeriklerdeki kadının zorla alıkoyulduğu sahneleri beni de tahrik ediyordu, eski türk filmlerinde dizilerinde oluyodu baya

4 ağustos 2023 13:13

5. Of bu bende de var hatta kendimi kötü hissettiğimden yeni ayrılmış/ara vermiş diyorum o kadar da aldatma olmasın diye ve kendim dışında birileriymiş gibi düşünüyorum dkdjdj. Ben porno pek izlemedim hayatımda pornoyla ilgili olduğunu sanmıyorum bireysel olarak :( ama zaten mast hayallerim genel olarak yasak ya da çok da doğru karşılanmayan şeyler üzerine, yani öyle daha tahrik edici oluyor :(

4 ağustos 2023 14:27

6. Ben de böyleyim. Hayali evli bir adamla yasak aşkım var ve gece buluştuğumuzda sabaha kadar sevişiyoruz. Böyle bir hayali neden kuruyorum bilmiyorum. Gerçekte asla birini aldatmam veya aldatan biriyle metres hayatı yaşamam ama gel gör ki mast yaparken bu beni çok azdırıyor.

4 ağustos 2023 14:41

7. tecavuz fantezisi+1