masterchef izleyen var mı biraz gıybet yapalım mı ?

süslüler masterchef izleyen var mı aranızda? ben eskiden arada bakıyordum alican gelince müptelası oldum inanılmaz yükseliyorum çocuğa fnfnf siz neler dusunuyosunuz?

1. ben izliyorum bu sezon. gecen yil hic bakmamistim. alican gercekten efendi. kimseyle polemik yasamiyor. favorilerimden biri. sadece en son gelen kivanca pek isinamadim. ortami bozdu gibi geldi.

26 ekim 2019 16:34

2. ay ben kıvança aşırı sinir oluyorum ya. çok egolu, herkes bir şeyle uğraşıyor bu sürekli birinden bir şey istiyor. onu getir bunu yap bilmemne. küçük bir diva gibi. rıfat iyi bi insan gibi geliyor. eda’yla tartışmasına rağmen kıza yardım etti falan. direkt insanlara söylüyor düşündüğünü bir tartışma vs olduğunda. bilemem tabi de bana öyle bi his uyandırdı.

26 ekim 2019 16:37

3. Süslü gercekten asiri seksi buluyorum ki ben libidosu sıfır biriyim seksi buldugum kimse olmaz dhjdn alican bitirdin bizi be kardeşimm :d süslü peki sence burnu estetik mi?

26 ekim 2019 16:39

4. Ya peki süsluler edanın hala orda olması?? Onu görünce yüzümü ceviriyorum ekrandan. Bir de murata sinir oluyorum ama o bu hafta elenecek neyse ki fjdjdn

26 ekim 2019 16:42

5. Batuhan ^^

26 ekim 2019 16:43

6. murat bir kez kaptan olduktan sonra gercek karakterini ortaya cikardi bence. begenmiyorum. elenecegini nasil anladiniz?

26 ekim 2019 16:46

7. Suna bence de final dörtlusunden biri olabilir. Suna, cemre, batuhan ve ekin ya da alican son dörde kalacak diyorum ben

26 ekim 2019 16:47

8. Alican bana cool görünüp aslında kro olan biri gibi geliyor.arada aksanı kayıyor falan sanki mahalle ağzı kullanmamaya kasıyor gibi.zaten burada bir süslü de yazmıştı instasina baktım baya keko diye.

Tavır olarak falan fazla soğuk geliyor bana.gitse üzülmem.

Rifati ve cemreyi seviyorum ben.yasini de seviyorum da şimdi senaryo gereği orada olan biri olduğu için anlam veremiyorum bu adamı desteklemeli mi diye.

Eda gitsin artık.kivanc baya terbiyesiz ve egolu.gitmeli kesinlikle.

Sunadan çok hoşlanmıyorum ama teknik olarak iyi hakkediyor orada kalmayı.zaten ya o ya da cemre kazanır bence.

Batuhani da seviyorum ama biraz itici bir yanı da var.

Ayrıca sürekli kulis yapmak, tribünlere oynamak gibi kalıpları kullanmaları sıktı beni ya.

Mustafa da iyi biri gibi ama ne biliyim gitmeli sanki artık.

26 ekim 2019 16:48

9. Süslü muratin elenecegini instagramda bi sayfada gormustum orasi f.batuhani da daha aday olmadan bilmisti sonra murat gidicek dedi, bence dogru fjfjjf bir de ekşide murati samsun ucaginda gormus biri djjdjd

26 ekim 2019 16:48

10. O alicanın burnu estetik bence hatta sunanın da dudakları çok kötü ördek gibi duruyor:(( Benim favorim yasin izlerken çok keyif alıyorum :d ama en iyi yemek yapan suna bence. Pastacı eda sen de bi gitsen de rahatlasak bee

26 ekim 2019 16:51