matcha çayı yüzünden çok kötüyüm. sizde de böyle oldu mu?

kızlar dün içtim. hatta bir soruya da yazmıştım aldım işe yarar mı bilmiyorum diye. dün içtikten sonra çok kötü ishal oldum, karnım ağrıdı, çok fazla su kaybettim. kaybettiğimi tekrar almaya çalıştım su vs içtim daha kötüleşmeyim diye ama bugün hala çok yorgun ve halsizim. tekrar içmeyeceğim çok korktum. sizde de böyle oldu mu?

1. Bu arada sadece 1 tane içmiştim

27 ağustos 2024 11:43

2. Evet ishal yaptığını okumuştum birkaç yerde. Bol sıvı alın ayrıca iğrenç bir içecek bu resmen kınaya benziyor tadı nasıl içebiliyorsunuz 😭😭😭

27 ağustos 2024 11:52

3. Tadından dolayı ben de korkmuştum ama o kadar kötü değildi benim aldığım. Her gün içenler varmış çok şaşırdım. Hasta oldum resmen

27 ağustos 2024 11:56

4. Polina sürekli matcha latte içiyor hamile olduğu halde nasıl içebiliyor o şeyi anlamıyorum korkunç bence kına gibi gerçekten

27 ağustos 2024 12:03

5. Bence tadı çok güzel ama ben earthy tatları çok seviyorum yani zevkler renkler nasıl içiyorsunuzluk bi şey yok bence

27 ağustos 2024 14:35

6. Piyasada kalitesiz cok matcha oluyo. Orijinal matcha oldugundan emin misiniz? Cok mu yogun yaptiniz?

27 ağustos 2024 15:52

7. ben bir ara bilinen bir türk markanın toz yeşil çayını almıştım (arifoğlu olabilir) spor sonrası içtim ve kustum:D yani normal demleme yeşil çay bence çok daha iyidir böyle çılgınlıklara gerek yok eğer tadına bayılmıyorsanız

27 ağustos 2024 16:09

8. bilge ilaç matcha premium japanese diye bir şey kızlar. Trendyol'da en çok satış ve yorum alan hesaptan aldım. Bana da bu kadar şiddetli ishal yapması içinde başka bir madde olduğunu düşündürdü. Çok kızdım kendime ya. Salak gibi hiç bilmediğim bir şeyi alıp içtim. Daha kötü bir şey de olabilirdi sağlığım konusunda. Bu nasıl bir salaklıktır. Kendimi görmek istemiyorum bir süre

27 ağustos 2024 16:57

9. bana alırken bağırsakları çalıştırır demişlerdi, öyle de oldu :D

27 ağustos 2024 17:00

10. Macha'nin bagirsak çalıştırıcı bir etkisi yok. Olsa Japonya'nın tamamı ishal gezer.

28 ağustos 2024 00:25