mavi cindy mom jeans kalıbı ile ilgili?

geçen gün 26/27 beden siyah renk aldım, paçasını bileğimde bitecek şekilde kestirdim ve öyle giyiyorum daha 2 kez giydim. şimdi mavi rengini de almak istiyorum bugün denedim ama 26/27 beden sanki biraz sardı bacaklarımı pek sevemedim, 27/27 güzel durdu ben bacaklar bol dursun istiyorum bunu paçasını kıvırarak kullanıcam. çalışan bunlar bollaşır siz siyahın paçasını kestirdiğiniz için bol geliyor gözünüze dedi. sizce öyle midir yoksa aynı model farklı renklerde kalıp değişebilir mi? sonradan bollaşacaksa 26/26 mı alayım

1. Mavi'de çalışmış biri olarak söylüyorum dedikleri doğru jeanler bollaşıyor tam kapananı almak en iyisi. Ve evet aynı modelde farklı beden almak duruöunda kalabilirsiniz, daha ziyade kumaş farklılığından kaynaklanıyor bu durum.

6 haziran 2018 21:21

2. cindy model kullanıyorum. aşırı bollaşıyor, özellikle belden. keşke içine zorla girdiğim bedeni alsaymışım.

6 haziran 2018 21:54

3. (yazar: buffy) Peki bacakları da bollaşıyor mu bel ikisi de aynı gibi oldu bana 27 sadece biraz daha rahat oldu

6 haziran 2018 21:57

4. cindy modeli açık mavi kotum öyle bir bollaştı ki ne beli ne bacak kısmı oluyor. dizleri yere düşecek neredeyse ve hata edip direkt kendi bedenimde almıştım. bir beden küçük almakta fayda var.

6 haziran 2018 22:05