max factor creme puff nude mauve allığın cruelty free muadili?

böyle güzel yakışan, her makyajıma giden, fondotensiz yüzümde tutunan bir allık yok yok :( hayvan testi yaptığı için almak istemiyorum ama aynısını, benzerini farklı markada bilen bir süslümüz vardır belki?

1. bu allıktan ben de bir tane bitirdim, başka allıklarım da var ama hiçbiri nude mauveun yerini tutmuyor :( catrice, essence ve alterra cosmeticse baktınız mı ? bu tarz soft renkleri var sanırım onların

13 nisan 2018 22:11

2. Essence'in ürünleri bana alerji yapıyor süslü, alterranın allıklarına da bakmıştım hepsi mat yapıdaydı. Catrice i o gözle incelemedim hiç ama bakayım. Yine de nude mauve gibisini bulacağıma hiç inancım yok :( harika bir allık, max factor hayvan testlerini bitirdim dese seriyi tamamlarım. Ama içim elvermiyor.  Bir ihtimal belki nyxte vardır diye düşündüm. Bu soruyu da ne diye anonim sormuşsam bilemedim

13 nisan 2018 22:15

3. flormarın (link: https://www.flormar.com.tr/baked-blush-on-golden-peach-mat-ve-kadifemsi/ şu ) allıkları da kendinden hafif ışıltılı ama yanakta max factor doğallığını verirler mi bilemiyorum, yakından bi bakmak lazım. max factorun bu serisi hourglassın ambient lighting allıklarına dupelar, onlar kadar doğal duruyorlar yanakta. gerçi bende başka bir rengi var onu nude mauve kadar sevmedim yapısını biraz daha sert buldum. umarım bulursun güzel bir dupe ^^

13 nisan 2018 22:24

4. (yazar: flaminder) teşekkür ederim, flormara da mutlaka bakıcam. :)

Anonim note'a da bakayım. Umarım buluruz benzer bir şey bu yapıda bir allıkla karşılaşmadım şimdiye kadar ne kadar sürersen sür kendi yanağınmış gibi doğal duruyordu ya :(

13 nisan 2018 23:16