melek işaretleri var mı sizce ? önünüze beyaz,gri tüy vs düşmesi bunların anlamlarına inaniyor musunuz ?başınıza gelip gerçek olan var mi ?

mesela beyaz tuyun anlamı o anki sıkıntınız neyse geçeceği dileğinizin gerçek olacagi anlamına geliyormuş yarisi beyaz yarısı gri tüy yine sıkıntının geçip dileginizin gerçek olacagi ama bunun biraz sancılı bir süreçten geçeceği sonra olacagi anlamına geliyormuş siyah tiyun de anlamı vardı sanırım dilegin senin için hayırlı olmadığı gerçekleşmeyeceğini ifade ediyordu. başına gelen var mı gerçek olan . inaniyor musunuz buna

1. Salak mısın bacım

7 ağustos 2022 00:36

2. inan ki olsun

neye inanırsan o gerçekleşir

7 ağustos 2022 00:37

3. Evet, inanıyorum. Evde müge anlı izleyen kısır günü teyzesi kişisel gelişimi bu.

7 ağustos 2022 00:52

4. Ben ne okudum

7 ağustos 2022 09:06

5. bir iki yıl önceye kadar bende bılmıyordum boyle bısey oldugunu. ama instagramda takip ettiğim ilişkiklocubal sayfasında anlatıyor . ondan öğrendim. ben inanıyorum ve bir işaret aldım . evin içinde pencere yarım açıkken birden beyaz tüy uctu kondu benım oturdugum koltuga. son zamanlarda çok ıstediğim bişey var. gerçek olursa editlerim buraya. önyargılı olmayın kızlar

7 ağustos 2022 18:13