melynutty başka bir influencerın videosunu aynen çekmiş ve kız paylaşmış kendisi hiç tepki vermemiş ?

(link: https://hizliresim.com/si5mhrg .) (link: https://hizliresim.com/h8lznpf ..) ne düşünüyorsunuz?

1. hayatımda melynutty kadar itici baska bir influencer daha gormedim ya

4 mart 2024 19:37

2. Tam bir utanmaz ya.

4 mart 2024 19:42

3. Yok süslü ya zengin falan değildi ailesi. Babası araba alım satım işiyle uğraşıyordu sanırım. Sadece ondan sık sık araba değiştiriyorlardı. Eski bursadaki evleri 2+1 kiraydı diye hatırlıyorum. Hatta kız kardeşiyle aynı odada kalıyordu. Sonra melis parayı bulunca daha büyük bir eve kiraya çıktılar. Eski sevgilisine trendyoldan güneş gözlüğü alıp sahte çıktı diye baya bir trendyola sövmüştü. Yukarıdaki anonimin dediği gibi samsung telefonun camı kırıldı babam birdaha yaptırmaz bunu daha yeni yaptırdık diye ağlıyordu hüngür hüngür. Hatta sırf video çekmek için kıyafet alıyordu. Çekince kıyafetleri dolaptan satıyordu, nakite çevirmek için. Daha fazla ürün koy diyen takipçilerine "zaten çok az kıyafetim var koyarsam kıyafetim kalmıcak" diyen biriydi bu kız.

Şimdi tam bir sonradan görme oldu. Ne giyse üstünde eğreti duruyor. Asla yakışmıyor kendisine.

4 mart 2024 21:43

4. yaa bu nermin'i ted ankaradan hatırlıyorum çok düzgün tatlı kız.. melly de tam yaratıcılık yoksunu fikir özentisi.

4 mart 2024 22:10

5. A5 okurken telaffuzum bozuldu gkflnvf

Engelleyin geçin ya, etkileşim vermeyin.

5 mart 2024 00:59

6. nermini tiktoktan keşfetime düştükçe izliyorum çok güzel bi kız. ve dediğinde haklı, fazla takipçili influencerların çoğu, aynen bu şekilde az takipçili içerik üreticilerinden kopyalayıp onların üzerinden de para kazanıyolar allahın hırsızları

5 mart 2024 09:44

7. ya tanimiyorum ikisini de ama youtube bu sekilde karsilastirma videolariyla dolu, bin tane izledim yani, neden kendisinden kopyalandigini dusundunuz tam anlamadim. Yani yabanci videolarda da airwrap versus airstrait deniyor mesela. O yuzden savaslari demesi normal degil mi ikisinin de:/

5 mart 2024 12:53

8. Ikisini de tanımıyorum normalde iki videoyu da izledim geldim. Birinci kisi abartmış saç bu zaten kabarık olur, düz olur parlak olur vs vs benzer cümleleri kullanmaları çok normal. Yeni bi ürün çıktı ve eskilerle karsılastırmak da bir onun aklıma gelmemiştir muhtemelen ya da bir tek onun takipcileri talep etmemiştir.ben yersiz buldum çıkışını. Mel midir nedir sadece buradaki sorulardan biliyorum ve okudugum kadarıyla da antipatik biri yani savundugum falan yok, objektifim.

5 mart 2024 13:32