meme sıkılaştırma yöntemleri nelerdir

selam! eminim aranızda benim gibi bu soruna sahip kişiler vardır. deneyimlediğiniz işe yarar bir sonuç var mı acaba???

1. göz kremınının ışe yaradığını söyleyen ınsanlar duydum.

7 eylül 2014 17:46

2. cevaplarınız için teşekkür ederim. ama ben kremlere nedense inanmıyorum (yazar: sonicreducer) spor hareketleri ya da doğal seyler olsun istiyorum. umarım işe yarar bana da söylersin hem :)

8 eylül 2014 13:49

3. Merhaba,

Youtube'da göğüsler için bir çok egzersiz videosu var. Breast exercises diye aratırsan bayağı bir kaynak çıkıyor. İmkanın varsa yüzme de çok işe yarıyor. Ben de sıkılaştırıcı kremlere çok inanmıyorum ama bence sarkmayı önlemek ve göğüs derisinin elastikiyetini koruması için nemlendirilmesi önemli. Sporun yanında Düzenli olarak nemlendirmenin faydasını göreceğini düşünüyorum. Büyük göğüslü biri olarak ben yüzme ve nemlendirici ile sarkmayı önledim.

9 eylül 2014 22:50

4. merhaba,

her banyodan sonra ya da alışkanlığın varsa her gün göğüslerine dairesel hareketlerle kremle masaj yap, bu daha diri olmasını sağlar. krem içeriği hakkında bir şey söyleyemem sana iyi gelen her türlü krem olabilir. en basitinden iki egzersiz, biri yarım şınav. bank pozisyonunda ayaklarını üst üste koyup şınavı çekeceksin. ikincisi de bir havluyu iki ucundan yıkayıp suyunu çıkarıyormuşsun gibi sıkmak. dirsekler dışa doğru biraz bükük olsun. daha bir sürü video var youtube da. ama düzenli yapmak şart tabi. sonra benim gibi squat yapıp yarıya gelmeden bırakıp "işe yaramıyo yeaa" diyebilirsin:)

11 eylül 2014 09:12

5. çok sonra verilen bir cevap olacak ama her duşta çıkmadan önce suyu dayanabildiğim ölçüde soğuk suya çevirip göğüslerimin üzerine tutuyorum bir süre. öneri üzerine yapmaya başlamıştım işe yarıyor. tabi uzun vadede daha etkili olur heralde..

24 nisan 2015 23:11