meme ucumdan uyarılmıyorum????

sy

1. Süslüler erojen bölgelerimizden biri de malumunuz meme ucu.fakat benim göğüslerimin büyük olmasından mı kaynaklı bilmiyorum , yani fazla yağlı olması diyeyim zevk almıyorum.hatta acı çekiyorum.sevgilim her ön sevismemizde tam anlamıyla yumuluyor, sömürüyor.seks sırasında da sık sık emer çekiştirir hatta issirir ama ben de nedense o kısımdan zevk almıyorum, garip bir hassaslık var hatta.sizde de böyle mi? Küçük memelerde daha belirgin uyarılma oluyormuş sanirim. :(

8 mayıs 2020 01:45

2. Belki sevgilin ne yaptığını bilmiyordur.

8 mayıs 2020 01:47

3. Küçük memeli biri olarak ben de zevk alamıyorum. Nedenini bilmiyorum. Insanlar abartıyor gibi gelmiştir bana hep.

8 mayıs 2020 01:49

4. olayın seks boyutunu bilemiyorum, yaşamadım. ama benim memelerim de hassas ve ayın 3 haftası bayağı acıyor. bir hafta daha rahat. ben dokunurken bile acıyor. fibrokistik meme var bende. Ve benimkiler de büyük.

8 mayıs 2020 01:50

5. Yok kesinlikle sert davranmıyor aslında ama ben istemiyorum , yani acıtacak kadar birşey yapmıyor issiriyir diyorsam dişlerinin arasına alıyor hafifce tabi ki cignemiyor yani :)

8 mayıs 2020 01:50

6. ahsjdhjhd ayy ben de uyarılmıyorum. ha kolum dillenmiş ha memem sıfır fark :D

8 mayıs 2020 01:52

7. Son anonimler evet bence de abartılıyor kesinlikle.meme ucundan orgazm olanlar bile varmış yok daha neler.ona kalırsa erkekte de var yani onların da haz almadı lazım.

8 mayıs 2020 01:52

8. A5 süslü öyle miymiş şu koca memelerden ben zevk alamıyorken erkeklerin alması da ne bileyim üzücü :( bu arada ben de en çok boyun ve kulak çevresinden etkileniyorum 🙈

8 mayıs 2020 01:56

9. kendin parmaklarınla sürtünce uyarıldığını anlayacaksın bence. erkekler ne sıkmayı beceriyor ne yemeyi. ısırınca bile zor anlıyorum ben. sorun meme uçlarımızda değil. meme uçlarım sevgilimin tenine sürtününce çok basit şekilde uyarılıyorum. tabı bunun çekim gücü etkilenme oranımızla bir olduğunu düşünüyorum. etkilenmediğiniz biriyle kafadan etkilenebilmek çok zor. geçmişimde farklı erkek arkadaşlarım oldu hayatımda ilk kez aa ıslanıyormuşum ben dedim. sorun aranızdaki uyum, istek ve adamda oluyor genelde.

8 mayıs 2020 01:59

10. Kızlar ben meme ucumdan birkaç kez orgazm oldum ya :(((