memelerimdeki kahverengi kısım çok geniş, benim gibi olan var mı?

gerçi memelerimde büyük dcup kullanıyorum ama bununla alakası yoktur sanırım. büyük, meme ucu çok küçük ve kahverengi kısmı çok geniş memelere sahibim. çıplakken bakınca pek estetik gelmiyor gözüme :/ meme toparlama operasyonlarında kahverengi kısmıda küçültülebiliniyor mı?

1. evet ismi "areola küçültme ameliyatı"

24 ocak 2020 01:34

2. Siz en azından d cupmuşsunuz, ben b cup ile küçük göğüs ucu kocaman pembe göğüs çevresine -adı neyse artık-  sahibim:/

24 ocak 2020 01:36

3. +1 benim de çok büyük

Diger kadınlar: (.)(.)

Ben: (o) (o)

Ameliyatı var ama biraz sarksın, hem toplasın hem oralar küçülsün. Şimdi gidip kahverengi yerleri daralsın diye ameliyat olamam

24 ocak 2020 01:38

4. Süslü sadece kahverengi kısım yüzünden değil ya. Benim memeler büyük ve hiç sıkı değiller sık kilo alıp vermektende jöle gibi bir kıvama geldiler.

Yani meme dikleştirme yanında kahverengi bölümü küçültme gibi işte.

Çünkü çıplakken gerçekten hiç beğenmiyorum.

Aşırı büyük kahverengi kısım ve meme ucuda yok gibi buna ek olarak meme çok büyük yani orantısızlıklar bütünü.

24 ocak 2020 01:41

5. valla benim b cup ona rağmen kahverengi kısım aşırı büyük. çok kötü duruyor

24 ocak 2020 01:44

6. Halloluyor süslüm, artık her şey halloluyor merak etme.

24 ocak 2020 01:44

7. Ay benimki sarkık,o kısım geniş ve ucu bir çıkıyor bir çıkmıyor falan.

Dikleştirme olursam bir gün inşallah onu da yaptirtmak istiyorum ameliyatta.

24 ocak 2020 01:56

8. Kahverengi kisim ne be

24 ocak 2020 02:05

9. memeleri dogal olarak buyuk olan cogu insaninki buyuk. hatta meme estetigini en anlasilir yapan seylerden biri bu bence.

24 ocak 2020 07:06

10. Kocamanlar hele biri daha büyük memem kadar neredeyse arkadaşlarım çok dalga geçiyo bunla ahahsf

24 ocak 2020 20:01