memesi sarkık ve kötü olan süslüler seviştiğiniz kişilerden iyi/kötü yorumlar alıyor musunuz?

sütyenliyken memelerim çok güzel, kız arkadaşlarım iltifat falan eder şekline büyüklüğüne ama sütyeni çıkarınca hiç öyle değil :( çok kilo alıp vermekten sarktı baya, derin çatlaklar var (sütyenliyken sorun etmiyorum ama çıplakken kötü duruyor), asimetrik, ucu sadece uyarılınca belirginleşiyor ve areolası çok geniş. ben hiç beğenmiyorum memelerimi, ameliyat olmakta kesin kararlıyım ama yıllar sonra anca olurum. biriyle sevişirsem sütyeni nasıl çıkarıcam diye düşünüyorum :( seviştiğiniz kişiler/sevgiliniz hiç iyi ya da kötü yorum yaptı mı? böyle bir memeden pek rahatsız olmayacak kişi var mıdır? biseksüelim ve hem erkeklerin hem de kadınların beğenmemesinden korkuyorum. zaten karşımdaki kadının memeleri düzgünse moralim iyice bozulur :( sanki gören kişiler bu nasıl meme diyecekmiş gibi. 20 yaşındayım ve memelerim hep böyleydi. sanki genç kız memesi değil de 5 çocuk emzirmiş yaşını başını almış kadın memesi gibi.

1. Süslü benim de büyük sütyenliyken süper ama çıkarınca ucu göbeğime değiyor şaka değil normal bir sarkıklık değil ucu da seninki gibi. Ben de hep bunu düşünürdüm hatta sütyen çıkarmamayı falan düşünürdüm sevişeceğim zaman ama sevişme olunca bir anda öyle gelişti çıkmış bulundu jgghhhj sonra erkek arkadaşımla yatakta öyle komikli göğüslerini sevdim dedi sen de seviyo musun dedim yok hiç sevmiyorum neden ben sevdim o zaman benim olsunlar falan filan dedi. Sanırım sevdi hala tam emin değilim aşırı özgüvensiz olduğum için dkkdodoeood ama henüz hiç benim üste olduğum şekilde sevişmedik ve ben de göğüslerim yüzünden bundan çekiniyorum

4 temmuz 2021 15:52

2. Komikli sohbet ederken yazacaktım süslüm dkdmkd

4 temmuz 2021 15:52

3. aynı dertten muzdaribim. erkek arkadaşıma sütyensiz göstermiyorum memelerimi kesinlikle. şu ana kadar olumsuz yorum almadım görenlerden ama  aşırı özgüvenimi düşürüyor bu durum. göğüs ameliyatı fiyatları ne kadar kızlar:(

4 temmuz 2021 16:23

4. 1.anonim ya sevişsem karşı tarafın eli direkt sütyen kopçasına gider zaten, o an durdururum diye düşünüyorum ama bu da çok özgüvensiz görünen bir şey ya :( ve aslında çok zevk alırım memelerden ama işte nasıl görünüyor diye düşünmekten odaklanamam bence. Siz de o an kafaya taktınız mı yoksa çıktı zaten bir şey olmaz diye mi düşündünüz? Bir de sizinkiler cidden büyük mü? ben 80 c giyiyorum ve push up sütyenle büyük duruyor, o boyuta bayılıyorum ama sütyen çıkınca daha ortalama bir boyutta görünüyor, sönmüş balon gibi durmasının da etkiis vardır :d yani sarkık falan olsa da güzel bir büyüklüğü varsa büyük diye çok beğenebilirler ama bende o da yok ki :( sevgiliniz belki sizin beğenmediğinizi hissedip söylemiştir belki cidden beğenmiştir ama böyle konuşması çok hoşuma gitti ya. her türlü daha iyi hisseder insan. bence siz rahatça sevişin adam beğendim diyor :D

2. anonim meme dikleştirme 20 bin civarı diye biliyorum. daha ucuza yapan da vardır ama aşağı yukarı fiyat bu. 5-10 bin olsa yine biriktirilir de 20-25 bin çok ya :( o kadar biriktirsem bile acaba yurt dışına gitmeye mi harcasam derim yani. keşke ailem verse parayı, şuan bile meliyat masasına yatarım yani :D

4 temmuz 2021 16:31

5. Arkadaşlar saçmalamayın seçecek durumdalar mı sizce? Dkckfk büyük meme candır ben de sizin gibi  düşünüyodum ama öyle Değilmiş sallamayın

4 temmuz 2021 17:20

6. Ben de ameliyat düşünüyorum ama cidden artık iyice pahalılaştı kızlar ya... bi de benim biraz kilo vermem lazım önce çünkü ameliyattan sonra fazla kilo kaybında tekrar sarkıyormuş ne olursa olsun olmayı kafaya koydum gibi ama kilo engel oluyor. Süslüm benim 90-95 b-c artık markaya modele göre değişiyor. İçinde kendi süngeri olan sütyenleri bile kullanamıyorum boş kap olması lazım yoksa hem sarkık hem büyük olduğu için çok garip duruyor. Kalsın giyince kedi gibi sütyenin şeklini alıyor sndnkdkd büyük gerçekten beni en az 5 kilo fazla gösteriyor kilo probleminin üstüne. Evet süslü benim de çok hoşuma gitti öyle demesi bilmiyorum aslında konuyla alakalı hiçbir yorum yapmadım beğenmediğimi anlamış mıdır bilmem ama ben tüm vücudumu beğenmiyorum zaten öyle de bi durum var. Süslüm o an gerçekten nasıl olsa çıktı diyip rahatladım. Şunu da söyleyeyim ilk birlikte olduğum insandı haliyle ilk sevişmemdi. O an hiç mememi düşünmedim bile yani sonrakilerde de aynı şekilde ama dediğim gibi ben beğenmediğim için hala çekiniyorum hatta en başlarda resmen zifiri karanlık yaptırıyordum odayı çocuğa en son bir kez gündüz oldu aslında insanın daha da rahatlaması lazım gördü diye ama yok ben daha da geriliyorum ilk olduğu için utanıyorum da. O an hiç umrumda değil ama işte kendi kendime kaldığımda sürekli acaba beğendi mi hoşuna gitti mi çirkin buldu mu diyip duruyorum. Aynada mememi görünce ağlayasım geliyor kendi kendime. Ama şu kadar söyleyeyim ben bile o an umursamadıysam asla dünyadaki başka hiç kimse umursamaz yani o kadar kötü durumda çünkü alla internetten benzer görsel bulursam koyacağım şimdi

4 temmuz 2021 17:26

7. (link: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRjlz5L7ao4ifrHpwx2mut5wEju32Uys3VpZA&usqp=CAU Fotoğrafta açıkça meme vardır dikkat )

Valla aynandan da baktım çok benziyor buna düşünün siz eminin sizinkiler daha güzeldir

4 temmuz 2021 17:33

8. suslu sarkiklik olarak boyle benimki ayni. siz gene bir sekilde sutyensiz durmayi basarabilmissiniz bu cok buyuk bir sey, benim icin en azindan.

4 temmuz 2021 17:44

9. Süslüm yani anlatayım açıkça. O an yatar pozisyondaydım önce tişörtümü çıkardı o şekilde dururken sütyeni de çıkarıp girişti dkdmkror ben de dur falan demedim o noktadan sonra ama inanın o an asla da aklımdan beğendi mi beğenmedi mi of çok kötüler çok çirkinler diye bir düşünce geçmedi akışına bıraktı beynim o an benden bağımsız dkdmdkld içte sadece şimdi başka pozisyonlar denemeye korkuyorum çünkü böyle ayakta durur vaziyette hiç görmedi ve düz yatarken ya da yan yatarken vs bu kadar sarkık olduğu haliyle belli olmuyor

4 temmuz 2021 17:48

10. Ben sutyeni cikarmadan memelerimi yukarıdan çıkartıyorum bir nebze yukarda dursun diye, yatarken çok belli olmuyor, kucakta da sallanmasının hoşuna gittiğini söylüyor çok kucakta olmuyorum zaten. Ben de kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum ona da söyledim gerek yok dedi 3 senedir cinsel hayatımız var hiç sorun olmadı şimdilik

4 temmuz 2021 20:33