memnun kaldığınız lazer epilasyon yerleri ?

kızlar istanbulda memnun kaldığınız çok pahalı olmayan yerler var mı

1. Konum belirtmemişsiniz ama, Yelsa güzellik salonu (beylikdüzü). Buz lazere gidiyorum. Buz lazer sitesinden baktığımda yakınlarda orijinal cihaz bulunduran iki yerden biriydi. Çalışanları da inanılmaz tatlı hiçbir sorun yaşamadım.

12 mayıs 2020 14:59

2. A1 ben de oraya başlamayı düşünüyorum memnun musunuz bir değişim oldu mu? Beylikdüzünde bana en yakın o.

12 mayıs 2020 15:12

3. Ben ikinci seansıma gittim daha bugün. İlk seansım mart başıydı ve araya çok zaman girmesine rağmen kıllarda incelme ve kel bölgelerin oluşumu başlamıştı. Bugünkü seansımda da gerçekten hijyenik şartlar sağlanmıştı. 50 gündür evden çıkmadım ilk gittiğim yer lazerdi, büyük rahatlık tavsiye ederim.

12 mayıs 2020 15:56

4. şunu da ekleyeyim, bacak koltuk altı, genital ve alt kol için gidiyorum. koltuk altı ilk seanstan sonra bile çok çok inceldi, bacak ve kol da aynı şekilde. sadece genitalde belirgin fark göremedim. üst kola ne kadar ısrar etsem de gerek olmadığını çok ince kıllar olduğunu söylediler, yönlendirme gerçekten güzel. daha önce alexe gitmiştim %100 garanti vermişlerdi, hormonlarla ilgili problemim olmamasına rağmen aynen çıktı kıllar. burda yönlendirme güzel %85 garanti verdiler ki bana gerçekçi geldi daha önce çok araştırma yapmıştım çünkü. randevu almada da sıkıntı olmuyor, seanstan sonra hemen bir sonraki randevuyu alabiliyorsunuz.

12 mayıs 2020 16:04

5. Çok sağolun anonim 1.

12 mayıs 2020 16:15

6. Beylikdüzü medilife estetiğe gidiyorum. Alexandrite lazer. 4.seansım yarın. Kıllarım geç çıkıyor. Özellikle koltukaltım. Ama bacaklarım üst bölgeleri 1 hafta sonra falan çıkmaya başlıyor. Sarı olduğu için. Kadın zaten çok görmez dedi ama ben yaptırıyorum. Genitalimde geç çıkıyor. Genital koltukaltı kollar ve bacaklara gidiyorum. Çalışanları biraz laubali gibi ama ben epilasyondan memnunum şuanlık. Sarışın olduğum için tam anlamıyla bitmesini beklemiyorum zaten ama tecrübelerim böyle süslü 🤷🏼‍♀️ ayrıca yelsayı bende araştırdım ama en iyi lazer alexandrite ve hastane öncelikli tercih yapılmasını söyledikleri için hastaneyi tercih ettim.

12 mayıs 2020 16:22

7. medilife giden anonim süslü acaba ücretleri nasıl şu anda seans başı mı sözleşme mi

15 ocak 2021 14:01