merhaba çok anlamsız bir yalan söyledim çok pişmanım ?

iş görüşmesi yapacağız online olarak gerçekleştireceğiz. işverenim bir kaç gün içinde görüşmeyi yapmak istedi ben de yarın burun ameliyatına gireceğim diye ertelemek istedim ama burun ameliyatı yerine 20lik diş dedim maalesef. ozguvensiz olur diye söylemedim burun işini. bir de seyahat gerektiren bir iş (en kısa zamanda) ve burnum ameliyatlı diye belki tereddüte duser diye düşündüm o yüzden o an öyle diyiverdim. 5-6 gün sonra görüşürüz dedim ancak 5-6 güne suratım düzelir mi hiç emin değilim bilginiz var mi? tamponu erken cikarttirmak istesem doktor kabul eder mi meselsa? bir de tampon çıksa bile ince bir bant kalıyor burunda buna da burnumu çarptım diye yalan uydururum diye düşündüm ama bu sefer de sakar intibasi birakicam valla tam bir malım. neyse asıl soru: 5 güne suratım düzelir mi??

1. Ben burun ameliyatı olduğumda yüzümdeki tüm morluklar ve şişliklerin geçmesi 1 ay sürmüştü. 5.gün fotoğrafımı buraya atsam korkudan kaçar mısınız yoksa gülmekten bayılır mısınız bilemem ama şöyle tarif edeyim, göz altları mosmor yanakları şiş bir buldog gibi görünüyordum 😂 üzgünüm, dost acı söylermiş, ama düzelmez. Keşke burun işini sağlık sebebiyle deseydiniz veya burnum kırıldı falan gibi bişey.

11 ağustos 2022 00:02

2. kız saçmalama 5 güne ne düzelmesi? anlaşılmaması mümkün değil yüzün şiş olacak öyle burnumu çarptımlık durum olmaz. alçısı var tamponu var senin demenle doktor tabii ki çıkarmaz. sonrasında takılan bantların da burun ameliyatı sonrası takıldığı çok belli oluyor. hiçbir şekilde saklayamazsın yani. şöyle bir şey de: kaza geçirdim düştüm vs. burnum kırıldı acil ameliyata alındım. en azından iş görüşmende yalancı konumuna düşmektense son anda çıkan bir ameliyat gibi olsun

11 ağustos 2022 00:34

3. Böyle çalışanım olmasın allahım lütfen.

11 ağustos 2022 02:30

4. Doğruyu söyleyip aradıkları gün görüşmeyi teklif etseydin belki bir şansın olabilirdi. Olan olmuş artık, görüşmeyi yapamayacaksın belli ki. Bu da sana tecrübe oldu süslü, yapıcak bişey yok. Umarım burnun güzel olur 😊

11 ağustos 2022 21:24