merhaba, şunları yaptım ve bacaklarım gerçekten inceldi diyenler?

maalesef üst bedenimle alt bedenimin alakası yok :( üstüm s pantolonları l alıyorum o derece. zayıf değilim bu arada ama üstümden fazla kilo almıyorum hep bacaklarımdan, ama zayıfkende bacaklarım hep kalındı. önereceğiniz program varsa çok sevinirim

1. süslü program öneremeyeceğim ama 2 aydır reformer pilates yapıyorum üst bacağım 2 cm inceldi, belki alt bacağım da incelmiştir, onu başlangıçta ölçmediğim için karşılaştıramıyorum. evde yapmak istiyorsanız belki uyarlanabilecek benzer hareketler vardır o yüzden yazmak istedim.

21 ağustos 2020 19:08

2. teşekkür ederim süslü araştırayım

21 ağustos 2020 19:12

3. a4 süslü link atae mısın

21 ağustos 2020 23:09

4. Ben size geçen yıl nasıl incelediğimi anlatayım. Ben armut tiptli ve kalça, üst bacaktan ağırlıklı olarak kilo alan biriyim. Şuan motive olamadığım için başlayamıyorum bir türlü, ama işe yaradığına eminim.

Öncelikle haftanın 4 günü spor yaptım. 1 gün ara vererek devam ettim. Yani 3 gün dinlenme, 4 gün spor. 2 günü dans ederek kardiyo kısmını hallettim, böylece yağ yakıp metabolizmamı hızlandırdım. Diğer iki günse 1 gün sadece bacak ve kol mesela, diğer gün tüm bölge olmak üzere ağırlık antrenmanı yaptım. Arka arkaya değil bu arada. Mesela bir gün dans ertesi gün dinlenme ve sonramı gün ağırlık antrenmanı şeklinde.

Egzersizlerim 30-45 dakika sürdü. Kaslanmak için bana göre ağırlık şart. 2×2 toplam 4 kg dumbell ile çalıştım. Eğer ağırlık seti alamıyorsanız 20 kg gibi mesela, hafta hafta set sayısını arttırmanız lazım. Yani ya set sayısını arttırıyoruz ya da ağırlıkları. Beslenmeye dikkat etmek de çok önemli. Mesela aşırı tuz veya çok kahve tüketmek benim bacaklarımda korkunç ödem yapıyor. Bacak kas grubu büyük bir kas grubu olduğundan mutlaka muz gibi potasyumdan zengin 1 adet meyve tüketin bacak antrenmanından sonra ve esneme hareketlerini ihmal etmeyin egzersiz sonlarında, yoksa ertesi gün laktik asit nedeniyle kas ağrısı yapabiliyor. Onun dışında asansör kullanmamak, gideceğim kısa yerlere yürümek, temizlik yapmak gibi kalan günlerimde hareketli yaşam sürerek kısa sürede kaslı ve eskisine göre ince bir görünüm elde etmiştim.

22 ağustos 2020 15:10

5. A6 süslü kısa süre derken kaç ay mesela

22 ağustos 2020 15:24

6. kızlar çok teşekkür ederim ya. ben de 18 yaşında garsonluk yaparken git gel 25000 adım atıyordum baya incelmişti gerçekten bacaklarım ama antalya da yaşıyorum yürüyüşe çıkmak bana çok zor geliyor sıcaktan dolayı 🥺

22 ağustos 2020 16:04

7. Yaklaşık 2 haftada görünüş olarak biraz daha sıkılaşmıştı, 1 ayda popom şekillenmiş ve iç bacaklarım kaslanmıştı süslü. Bahsettiğim öyle kaba bir kas görüntüsü değil bu arada yürürken hafif belli olan, fiziği iyi dediğimiz kadınlarınki gibi sıkı bir görüntüden bahsediyorum.

22 ağustos 2020 17:25