merhaba süslüler erkek arkadaşımın söylediği şey yüzünden ondan ayrılmayı düşünüyorum ?

beraber yaşıyoruz 2 senedir. ama araya ayrılık girmişti, sebebi de uzak mesafeye dönmüştük ve tartışmalarımızdan dolayı bana sürekli seninle bi hayat geçirmek istediğimden emin değilim demedisiydi. bitmişti geri döndü tekrar şans ver yalvar yakar haftalarca uğraştı en son kabul ettim. geçenlerde bilgisayar alıcaktı ben de ailenin evinde varken aynısından bi tane daha almak gibi bi delilik yapma sakın hayatım dedim, yeni modelini alırsın anlamında söylemiştim. çünkü yeni modelinin fiyatlarını araştırıyorduk bir beş dakika önce gayet normal şekilde. ben de bunun üzerine aynısından alma bak yenilerini ucuza arkadaşın getirebiliyor yurt dışından anlamında söylemiştim. yani açıklamama vakit kalmadan dediklerini aşağı yazıyorum:  birden başladı herşeye çok karışmaya başlıyorsun sabrımı çok zorluyorsun hayatımı herşeyde kısıtlamaya çalışıyorsun kendine gel, gerçekten seninle bazı yollara girmeye korkmaya başlıyorum tekrar dedi. hayatımı senin istediğine göre mi yaşıcam bu ne geri kafalılık cehalet dedi. ben şok oldum süslüler. herşeyi senin istediğin gibi yapmamı bekliyorsun onu böyle yap şunu şöyle yap diyorsun hep, terbiyesizlik yapıyorsun çok sabrım taşıyor gerçekten dedi. sonra da üste çıktı haliyle ben ona eve git orda bilgisayarın var anlamında söylemişim diye, yüz yüze olsak olmazdı asla ama mesajla öyle anladım diyor. ama yine de söylediklerini haklı çıkarmıyor. ne yapayım ben şimdi ? madem emin değil benden neden geri dönmek için kırk tqkla attı. ben de öyle çok karışan biri olabilirim annem de öyledir biraz ona çekmişim ama asla alamazsın demiyorum zaten beni ilgilendirmez fikrimi beyan ettim. ama söylediklerini haklı kılmıyor değil mi?

1. Bırakın dönsün kısıtlamasız hayatına.

29 kasım 2020 10:43

2. Kısıtlamıyorum ki o zaman evet seni kısıtlıyorum eski hayatına geri dön kısıtlanmadan yaşamaya devam et der gibi olmaz mı?

29 kasım 2020 10:45

3. ben böyle insanları tehlikeli buluyorum nedense. iyiyken çok iyi, kötüyken çok kötü. bi dur yani tamam ilişki içinde sınır çizmek istemiş olabilir ama karşındaki insanın sevdiğin kadın olduğunu unutmuş bir şekilde yabancıyla ağız dalaşı eder gibi konuşmak çok çirkin. bu kullandığı kelimeler kolay sindirilecek şeyler değil, öfkelenmiş de olsa oto kontrolünün düşük olduğunu gösterir, bu da bence asıl sizin bu adamla bir yola girmeden önce 40 kez düşünmeniz gerektiğini gösteriyor

29 kasım 2020 10:49

4. Tek merak ettiğim şey ben gerçekten çok mu karışıyorum yoksa o manipüle mi ediyor. Hayır niye manipülasyon yapsın zaten yeni modellerin fiyatlarını araştırıyorduk beraber. Eline ne geçiyor anlayamıyorum.

29 kasım 2020 10:50

5. Yazdıklarınızı okuyunca benim bile kalbim kırıldı. Sabit fikirli biri gibi. Biraz da sabırsız ve gergin. İlişkiniz de daha önce yara almış zaten. Bırakın gitsin, ne yaparsa yapsın diye öyle dedim.

29 kasım 2020 10:51

6. İlişkiden sıkılmış, sana saygı duymuyor. O yüzden küçük şeyler bile külfet geliyor, uğraşmak istemiyor. Karar sizin.

29 kasım 2020 10:52

7. bence çok karışıp karışmama durumu bu anlattığınız kesitten yorum yapılamaz gibi süslüm. burada söylediğiniz şeyde tek başına sorun yok ama ne bileyim genel olarak aldığı ya da alacağı şeylere yönelik olumsuz yorum yapıyorsanız, işler istediğiniz gibi olmayınca surat yapıyorsanız vs çok karışıyorsunuz denilebilir.

ama bunda da sorun yok ki, bu şekilde bir ilişki tercih ediyor olabilirsiniz. olay karşıdakinin kendi ifade edişi daha doğrusu edemeyişi bana kalırsa

29 kasım 2020 10:55

8. Annelik yapıyorsnuz erkekler annelik yapan kızlara aşık olmuyor. Olay bundan ibaret. Size ne alacagı bilgisayardan kocaman adam kendi karar versin.

29 kasım 2020 11:02

9. Süslü ben ilgilenmiyorum bile, kendi bana fiyatlarına baksana hayatım sen de diyor. Ben işteyim yoğunum şimdi fikrimiz olsun diyor. Ekran görüntüsü atıyor anlatıyor. Ben hiç ilgilenmiyorum yani. sadece fiyatın uygun olduğunu görünce diğer seçenek delilik dedim. Kendi beni müdahil ediyor işin içine. Kendisine de söyledim kendinle çelişiyorsun diye. Terapiste gidicez tamam gidelim dedi.

29 kasım 2020 11:07

10. evet ben biraz karışan bi tipim. Suratım da hemen düşer. Yüz yüze hiç böyle saygısızlık ya da anlaşmazlık yaşamıyoruz. O yüzden ikilemde kalıyorum. Terapiye gidelim öyle karar vericem. İnsan olarak seviyorum ama artık salıcam kontrolü bırakıcam biraz. Annesini hatırlatıyorum belli ki ona. Benim annem de böyle, onun annesi de böyle. Buna benzer şeyi bana dediğinde ben de sinir oluyorum tek fark böyle ağır şeyler söylemiyorum sadece susup tepkimi koyuyorum o anlıyor zaten.

29 kasım 2020 11:10