merhaba süslüler transamine isimli ilaci kullanan süslüler var mı aramizda?

regl kanamalarimin cok yogun olmasi sebebi ile doktor verdi henüz kullanmadim. kullanan varsa yorumlarini alabilir miyim

1. Genetik pıhtılaşma bozukluğu hastalığım olduğu için çocukluktan beri kullanıyorum. Kanama olmadığında kullanma demişti doktorum. Aşırı kullanımda böbreklere zarar veriyor. Bol su ile kullanın. Kanamanız hayati düzeyde mi? Ben regl kanamasında kullanmıyorum çünkü çok kesiyor ve kahverengi olarak devam edip günü çok uzuyor. 10 gün kahverengi akıntıdansa kanı tercih ediyorum. Tabi doktor yazdıysa kullanmak gerek bence. Ben bu konularda doktorun dediğinin dışına pek çıkmam. Kanama önemli bir konu sonuçta.

20 ağustos 2019 20:32

2. Süslüm asiri kanamam oluyor 3 gün dolu dolu. Bebek bezi kullaniyorum cok halsiz dusuyorum. Ben regl iken hic kullanmadim ama biraz azalmasi umudu bile beni heyecanlandiriyor

20 ağustos 2019 21:12

3. Son süslüm kanaman azaldı mı bir de ne sıklıkla kullandin

22 ağustos 2019 11:52

4. Benim de azalmadı süslüm bıraktım ben de

3 ağustos 2020 18:52

5. Ponstan isimli ilaca başladım süslü, doktora danışabilirsin sen de. İlaç ismi vermek yasak mı süslüde bilemiyorum ama çok kan kaybetmenin ne demek olduğunu biliyorum, ben fayda gördüm senin de araştırmanı isterim

3 ağustos 2020 20:08

6. Yok süslüm öyle bir durumla karşılaşmadım ben