merhaba susluler 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim evli degilim bu sartlar altinda kurtaj olabilirmiyim bilgisi olan anlata bilir mi?

1. Off 2 haftalık hamile olduğunu nasıl öğrendin acaba?

19 temmuz 2019 13:51

2. Sperm yumurtayla birleşir birleşmez diğer aşamaları hızlandırılmış geçmiş vücudunuz herhalde zira iki haftalık hamilelik diye bir şey söz konusu değildir.

19 temmuz 2019 13:55

3. Süslüm iliski sirasinda prezervatifle korunuyorduk iliski bittikten sonra prezervatifin disinda akinti gorduk bende benden kaynaklandigini dusundum daha bu arada regl tarihim 1 gun bile aksamaz bu ay hic regl belirtim olmadi ve reglm gecikti evdeki testlere guvenemeyip hastahanede ters yaptirdim doktor hamilesiniz ama biraz daha sure gectiginde yeniden test yapalim dis gebelik vs olabilir dedi . Bende aklima takildi kurtaj olmak icin evlilik sorunu var mi

19 temmuz 2019 13:56

4. Bacım o zaman 2 haftalık hamile değilsin sen

19 temmuz 2019 13:57

5. Doktordan 2 hafta gibi birsey duydum baya karmasik duygular icindeyim herturlu ozurluge sahibim istersem bu cocugu dunyaya getirebilirim ancak kendimi anne olmak icin hazir hissetmiyorum

19 temmuz 2019 13:59

6. ya tamam ne uzattınız ya! sonuçta test pozitif, yani kadın hamile.

çözüm odaklı düşünelim bence. kürtaj konusunda kararlı isen, aklına takılan nedir süslü? ne konuda yardım istiyorsun?

19 temmuz 2019 14:14

7. Anlattığın şartlarda kğrtajın önünde duran hiçbir şey yok.

19 temmuz 2019 14:16

8. ya bir ara yasaklanacak falan deniyordu o açıdan soruyor süslü bence. benim de bilgim yok ama devlet hastanelerinde vs nasıl işliyor acaba süreç, bir fişlenme durumu vs oluyor mudur?

19 temmuz 2019 14:16

9. Süslüler gebeligimi devam ettirmek yada sonlandirmak konusunda kararsizim suanlik bilgi amacli yazdim evli olmadigim icin kurtajda problem yasarmiyim

19 temmuz 2019 14:18

10. Devlet hastahanesine gitmem süslüm anca söyledigin gibi evlenmeden kurtaj olmaz gibi birseyler duymustum ancak internette net bir bilgiye ulasamadim

19 temmuz 2019 14:20