1. hizmet veriyorum. açılışımı bi arkadaşım vermişti vergi levham var. açtığım dönem tam depreme denk geldi (deprem bölgesinde değilim) yakın bi arkadaşımı kaybettim, üstüne kendim rahatsızlandım, işyerini açtığımdan beri hep "kapattım kapatıyorum" modundaydım ama bir yandan da çalışıyordum çok olmasa da. normalde açılıştan hemen sonra esnaf odasına gidip kayıt yaptıracaktım ama dediğim nedenlerden dolayı erteledim, kimse de denetlemeye gelmedi kaldı öyle açıkçası (yanlış yaptığımın farkındayım) yani ben bi pasajjın kuytu köşe bi yerinde hayalet gibi takılıyorum iki yıldır hiçbir resmi evrak defter vs olmadan. kazancım hiç asgari ücreti geçmedi bu arada öyle belirteyim. açılışımı yapan kişi de abimin eski sevgilisiydi aramız kötü değil ama artık görüşmüyoruz bunun için de darlamak istemiyorum onu, salaklık da yaptığım için. şimdi ben burayı kapayacak gibi değilim daha ( 1-1,5 sene daha, sonra yurtdışına çıkacağım muhtemelen) sicil kaydı, odaya kayıt vs yapmak istiyorum ama neyle karşılaşacağımı bilmiyorum, çok çekiniyorum, bu iki sene için nasıl bir muamele görürüm neyle karşılaşırım, bir fikri olan var mı? salaklık yaptığımın farkındayım bunu tekrar belirteyim. yine de siz de hatırlatmakta özgürsünüz tabii. ama yardımcı olabilecek biri varsa çok sağlam bi hayır duamı alır :') şimdiden teşekkürler.
merhaba yaklaşık iki sene önce küçük bi işletme açtım basit usül?
- cevaplar
22 ocak 2025 21:15